Domov Backstage stories Jarná dávka šťastia..

Jarná dávka šťastia..

od Katka

Chcela by som byť ako jar.. Robiť zázraky na počkanie, meniť všetko okolo seba na jednu krásnu rozprávku a mať moc spraviť ľudí šťastnými.. len tak.. akoby mávnutím čarovného prútika..

Napadá mi pri tom jeden citát od Elsie de Wolfe.. „I’m going to make everything around me beautiful – that will be my life.“
Len by som ho trošku doplnila.. 🙂

I’m going to make everything around me beautiful and make people happy – that will be my life.

Aaa keď ako prvú časť budem brať fotky a content na blog a magazín Dream & live a druhú časť budú predstavovať moje fotky pre radosť iných.. tak možno som na správnej ceste, čo poviete.. ;)?

Na jar som sa tešila – ako asi každý, no nič som si od nej nesľubovala.. Nerobila som si žiadne plány a po dlhočiznej zime a nálade na bode mrazu som nemala vôbec chuť postaviť sa z druhej strany objektívu. Aj keď mi to bolo ľúto, lebo jar je mojím najobľúbenejším obdobím (a na fotenie obzvlášť!), utešovala som sa tým, že to tak asi malo byť..

No potom prišla.. so všetkou tou nádherou a teplými slnečnými dňami a tej energii sa nedalo odolať.. vošla do mňa či som to plánovala alebo nie.. 🙂 A hoci som napriek tomu dlho bojovala s tým, či si nastavím budík sobotu/nedeľu ráno (lebo ja teda rozhodne nie som ranné vtáča :)!) a vytiahnem Tomina na pár fotiek pod túto prekrásnu sakuru alebo sa na to tento rok vykašlem, som rada, že sme to dali.. 🙂

Keďže tak skoro ráno som neriešila žiadnu špeciálnu vizáž, rozhodla som sa pre vcelku „casual“ outfit.. až na tú sukňu samozrejme.. 😀 No tá na toto jarné fotenie čakala od zimy, takže som ju musela zobrať.. 🙂 K nej som si dala moje obľúbené tričko s „cukríkovým“ nápisom DREAM, najpohodlnejšie ružové tenisky, ktoré nosím skoro stále, malé milé – túto jar u mňa najnosenejšie – štebotavé náušničky.. a samozrejme, nemohli chýbať RUŽOVÉ OKULIARE.. lebo o nich to napokon aj bolo (opäť)..

Posledné dni, plné slnka, rozkvitnutých stromov, jarných stretnutí a fotení pre radosť, boli pre mňa obrovským darom a balzamom na dušu.. Aj vďaka nim sa konečne opäť schuti smejem a usmievam.. a som šťastná.. len tak.. z prítomného okamihu, z toho, čo je navôkol a z toho, že môžem ľuďom robiť radosť..

Nemôžem si pomôcť, no počas jari vidím všetko cez ružové okuliare a tak je tým trošku „poznačená“ aj úprava fotiek.. Myslím, že tento rok úplne najviac, pretože ma Peťka ešte viac nakazila.. svojím prianím – mať na fotkách čo najviac ružovej a čo najmenej zelenej.. 🙂 Tak mi to akosi zostalo aj pri úprave iných fotiek.. na vyzdvihnutie všetkej tej cukríkovej krásy, ktorá nám robila posledné týždne obrovskú radosť..

Pre mňa má tá ružová aj iný, takmer očistný zmysel..

Ružová je pre mňa symbolom šťastia a pozerať sa na svet cez ružové okuliare chcem doslova aj pomyselne..

Chcem sa tešiť z krásy veľkých maličkostí, vidieť vždy tú lepšiu stránku vecí.. aj ľudí.. no nie vždy sa mi to darí.. Po udalostiach posledného 3/4 roka je to ešte ťažšie a keďže som mala obdobia, keď som tie ružové okuliare nemohla ani vidieť, je to všetko pre mňa teraz vzácnejšie..

Konečne nastal čas opäť si ich nasadiť a s úsmevom ísť ďalej..

P.S.  Nikomu to nehovorte, no..  začala som dokonca snívať o jarnom vydaní Dream & live magazínu.. (žeby budúci rok ;)?)

♥♥♥

Tylová sukňa s flitrami: Asos
Tričko s nápisom: Mohito
Ružové okuliare: Zara
Náušnice: Štebotavo
Tenisky: Ecco

Mohlo by sa vám pačiť