Domov Backstage stories Kalendárik 3v1 s láskavými odkazmi

Kalendárik 3v1 s láskavými odkazmi

od Katka

Všetko to začalo ešte minulý rok.. Úplne neplánovane.. Zhliadnutím postu na Instagrame s nasledovným odkazom: “Dear self, I’m sorry for all the mean things I’ve said to you.”

Úplne ma to dostalo.. V tom čase sme akurát dokončili náš Diár udržateľného šťastia a jedným z našich obľúbených cvičení v úvode bola dvojstránka vnútorný kritik vs. vnútorný fanúšik.

A toto, ten citát bol akoby hlas toho vnútorného kritika, ktorý sa ospravedlňoval za všetky tie škaredé veci, ktoré nám kedy povedal.. Veľmi sa mi to zapáčilo.. Takáto vnútorná konverzácia, pozitívne, (seba)láskavé odkazy #odomnapremna.. Jednu novembrovú noc toho roku som od radosti skákala až po plafón, keď som zo seba na počkanie vysypala ďalších 5 odkazov, tie však už boli od vnútorného fanúšika a založila som tak našu novú sériu postov na Instagram.. V tú noc vznikol aj nápad, že keby bolo tých odkazov viac, vedeli by sme z nich spraviť kalendárik..

Úplne som na tento nápad s kalendárikom zabudla.. na hlas vnútorného fanúšika a odkazy #odomnapremna však nie.. Ozývali sa vždy, keď som to potrebovala a tak sme v priebehu roka zdieľali viacero odkazov a na túto jeseň sme ich už mali nachystaných akurát 12. Ten správny počet na to, aby sme z nich mohli vyskladať netradičný kalendárik s posolstvom #budemksebelepsia..

Aj keď nám finalizácia kalendárika dala zabrať viac, ako sme čakali, mám z neho obrovskú radosť, pretože milujem ten pocit, keď do seba všetko zapadne a dáva zrazu krásny zmysel.. Neboli to len také obyčajné posty na sociálne sieti, ktoré sa stratia v mase ďalších.. Takto budú môcť žiť ďalej a pomáhať vždy tam, kde bude treba.. Celý ďalší rok ich budete môcť mať pri sebe, na pracovnom stole, na nástenke, v mobile, či nosiť v diári alebo zápisníku so sebou.. a neskôr si listy kalendárika môžete celé odložiť či vystrihnúť len samotné odkazy..

A prečo je to kalendárik 3v1?

  1. Kalendárik s láskavými odkazmi od svojho vnútorného fanúšika viete mať v papierovej podobe stále pri sebe, pre prehľad mesiacov a sviatkov, spolu s milým, povzbudivým odkazom či myšlienkou na zamyslenie.. (Pôvodne sme mali kalendárik s jednofarebným, pastelovo ružovým alebo modrým podkladom. Keď sme to už mali celé hotové, napadlo mi, že by to krajšie vyzeralo s našimi obľúbenými motívmi pivoniek a obláčikov..)
  2. Z druhej strany papierového kalendárika vás čaká priestor na spísanie mesačného zoznamu úloh a radostí.. (Táto funkcia pribudla tiež v procese, po výmene pozadia.. a veľmi sa z nej teším, lebo pridáva na praktickosti a ide ruka v ruke s našimi inými obojstrannými produktami..)
  3. Pripomienka v mobile – ako pozadie v mobile alebo uložené odkazy na povzbudenie vždy, keď to budete potrebovať..

Ako sa vám náš kalendárik 3v1 páči? Zakúpiť si ho viete v tlačenej podobe alebo ako pdf verziu.

Mohlo by sa vám pačiť

3 komentáre

vxaMiEPqobpZAKdz 2. decembra 2022 - 21:32

apAvBPHkyFmg

vxaMiEPqobpZAKdz 2. decembra 2022 - 21:33

bcJLpBqWOCDgKe

WBXFeOTgtHK 7. decembra 2022 - 3:01

LBPSOdDA

Comments are closed.