Domov Best self Jarné radosti

Jarné radosti

od Katka

Posledné roky už ani tá jar a radosť z nej nie je to, čo bývala.. Verím však, že aj napriek aktuálnej situácii si vieme vychutnať krásy jari, keď sa sústredíme práve na tie malé radosti a nájdeme im priestor a čas vo svojom živote.. Keď si ich naplánujeme, na chvíľu sa zastavíme a užijeme si ten prítomný okamih naplno..

Jar u nás v Dream&live milujeme a tak sme k nášmu novému jarnému zápisníku vytvorili aj jarný pdf plánovač jarných radostí v rovnakom motíve.. Tipy nášho jarného bucket listu na inšpiráciu sme dali dokopy spolu s našimi ambasádorkami Ivkou, Miou, Miškou a Mirkou.

Pdf sme pripravili v odtieňoch ružovej, pretože na jar sa vždy pozeráme na svet cez ružové okuliare.. a aj keď to nie vždy vyzerá ružovo, táto farba nám vždy pohladí dušu a vyvolá úsmev na tvári.. V pdf plánovači sú 4 bloky, dva z nich (s riadkami a štvorčekmi na odškrtávanie) môžete využiť na jarný to do list (napísať si tam položky z vášho jarného bucket listu), ďalšie 2 bloky, s bodkami, viete využiť napríklad na premyslenie svojej vízie dokonalej jari – ako sa chcete cítiť, čo a s kým chcete zažiť (ten menší).. či na spísanie jednotlivých krokov, potrebných na realizáciu niektorých zážitkov alebo už rovno zaznamenanie si svojich pocitov a dojmov z nich (ten väčší).. Využiť ho však môžete ľubovoľne, je to samozrejme na vás.. 😉

Pre stiahnutie verzie na tlač kliknite na tento odkaz.

Veríme, že vám toto pdf spraví radosť a spríjemní jarné dni.. 🙂

(Ne)obyčajný jarný zápisník inšpirovaný našou ambasádorkou Miškou a jej láskou k jari, ružovej farbe a rozkvetu duše, s nápisom „Staraj sa o dušu, rozkvitneš do krásy“, nájdete na tomto linku. Objednať si viete aj pohľadnicu s rovnakým motívom.

A aké boli moje jarné radosti v kocke? Pozrite sa v tomto krátkom videu.. 🙂
Momentálne ma tieto reels na Instagrame veľmi bavia a tak si v tejto forme ukladám momenty každého mesiaca.. Toto bol napríklad marec a apríl 2022..

Mohlo by sa vám pačiť