Domov Bývanie O kúsok útulnejšie..

O kúsok útulnejšie..

od Katka

Nápad s poličkami à la vianočný stromček som zachytila pred poslednými Vianocami, keď sa internet hemžil rôznymi variáciami stromčekov a vianočných dekorácií na stenu. Krátko potom som si túto inšpiráciu pretvorila na svoj obraz. 4 či 5 poličiek stromčekovito nad sebou by príliš zaváňalo Vianocami a nebolo by to univerzálne po celý rok, 2 by boli málo na to, aby v sebe skrývali aspoň jemné posolstvo pesničky I wish everyday could be like Christmas.. 3 poličky boli tak akurát :)..
Neverili by ste, akú mi tieto 3 poličky urobili radosť.. Ono sa to nezdá, ale izba s nimi pôsobí hneď o kúsok (či kusisko!) útulnejšie a pohľad na ne vždy zahreje pri srdci :).. A tie nespočetné možnosti kombinácií! Zakaždým si ich môžem vyzdobiť inak, podľa nálady, ročného obdobia.. po dovolenke vymeniť fotky, vystaviť suveníry či darčeky.. a už teraz sa teším, ako si tie poličky vyzdobím na Vianoce :)!
Keďže ich máme hotové ešte len pár dní, použila som na ne, čo bolo poruke.. Na najvyššom poschodí tróni naša svadobná fotka a zvedavá mačička, ktorú som Tominovi (ktorý mačky zbožňuje) darovala na niektoré Vianoce. Zavesená modrá veľryba je suvenír z Cinque Terre zo začiatku leta, pod ňou sviečka Beach walk zo zimného snívania o mori, plyšáčik, ktorého som pre zmenu dostala od Tomina ja, na naše prvé spoločné Vianoce a rámik s fotkou z vílovského fotenia. Poslednú poličku zdobí naša spoločná fotka zo svadobnej cesty a fotenia v Paríži, ďalšie plyšáčiky, držiace sa za ruky 🙂 – somárik z našej prvej spoločnej dovolenky na Santorini a mini plyšáčik, ktorému sme jednoducho nemohli odolať.. a rámik s fotkou pri mori, ktorú za niekoľko týždňov vymení naša spoločná fotka zo Santorini ;)..
Keď bolo všetko nadekorované, všimla som si, že prevládajú 4 farby – biela, sivá, hnedá a bledomodrá.. a tými veru pri zariaďovaní interiéru nič pokazíte :)..

Mohlo by sa vám pačiť