Domov Best self Jesenné radosti

Jesenné radosti

od Katka

Aj keď to tento rok vyzerá, že sme babie leto akosi preskočili, jeseň nám stále má čo ponúknuť a práve o tom sú jesenné radosti. Aby sme sa zamerali na to, čo nám túto sezónu prináša radosť a aby sme si to dopriali každý (týž)deň.. Či už sú to nové zážitky, znalosti či skúsenosti.. nové zmeny.. nová energia a čerstvý vietor pre nové začiatky.. alebo naopak spomalenie, stíšenie a upokojenie, na ktoré sme nedočkavo čakali celý rok.. jeseň máme pred sebou a teraz je ten správny čas naplánovať si ju podľa svojich predstáv.

Naším novým farebným pdf Jesenné radosti sme zavŕšili našu zbierku pdf sezónnych radostí a máme z toho obrovskú radosť!

Pdf sme pripravili v teplých jesenných tónoch, ktoré nás vždy príjemne zahrejú na duši a rozžiaria naše dni. V pdf plánovači sú 4 hlavné bloky/listy a niekoľko menších.. Dva bloky/listy, s riadkami a štvorčekmi na odškrtávanie, môžete využiť na svoj jesenný bucket list (inšpirovať sa viete položkami z nášho jesenného bucket listu nižšie) a ďalšie bloky/listy viete využiť napríklad na premyslenie svojej vízie ideálnej jesene – ako sa chcete cítiť, čo a s kým chcete zažiť.. či na spísanie myšlienok, úvah a aha momentov, ktoré k vám počas najbližších týždňov prídu.. Takto si na jednej dvojstránke uchováte svoju jeseň so všetkými radosťami a múdrosťami na pamiatku (dvojstránku si viete vložiť do diára).. Na najmenší dvojlístok (vľavo hore) si viete napísať afirmáciu, motto alebo nejaký obľúbený citát, ktorý vás touto jeseňou bude sprevádzať..

Pdf Jesenné radosti však môžete využiť a vyplniť ľubovoľne.. či už ako nákupný zoznam, zoznam ingrediencií na jesenné varenie a pečenie.. či plánovanie nejaké milého jesenného podujatia.. fantázii sa medze nekladú.. 😉

Pre stiahnutie verzie na tlač kliknite na obrázok nižšie.. 😉

Okrem toho sme si pre vás pripravili až 48 jesenných inšpirácií ako si vychutnať jeseň + šablónu do stories, pomocou ktorej viete zdieľať, aké jesenné radosti si plánujeme dopriať.. (Šablónu nájdete uloženú v highlights „šablóny“ na našom IG účte)

P.S. Jesenné radosti sme farebne zladili s naším jesenným (ne)obyčajným zápisníkom, ktorý sme vám predstavili takto pred rokom.. 😉 Pre všetkých, ktorí sú pripravení na zmenu, pretože… „Tajomstvo krajších zajtrajškov sa skrýva v malých zmenách dneška…“ Jesenný zápisník nájdete na eshope na tomto linku.

Mohlo by sa vám pačiť