Domov Backstage stories Príbeh jedného trička..

Príbeh jedného trička..

od Katka

Všetko to začalo ešte pred našou svadbou.. vďaka rozprávkovým šatám.. ktoré mi dali priestor (a obrovský!) na snívanie o tom, že sa aspoň na jeden deň stanem princeznou.. Pár mesiacov pred svadbou, sme mi symbolicky spravili fotku na schodoch Smolenického zámku (kadiaľ som potom kráčala k „oltáru“).. ako si nasadzujem korunku.. s podtextom “
One day I am going to be a princess“ :).. s tým, že v deň svadby si urobím fotku už s korunkou na hlave.. tiež symbolicky.. na pamiatku :).. Asi 3 týždne pred svadbou som si ešte vymyslela tričko s nápisom „TODAY I am going to be a PRINCESS“.. ktoré som chcela mať na sebe počas príprav.

Okrem chystanie v deň svadby som ho nakoniec využila aj pri prípravách na fotenie v Paríži :).. O pol roka neskôr mi do života vstúpili dolly sukničky a s kúpou druhej, bledučkoružovej a nástupom jari som opäť začala vidieť všetko ružovo :).. Vďaka Monike sme sa dali dokopy s Barborkou a začala som plánovať ďalšie tričko.. tentoraz na bežné nosenie, ale s výnimočným pocitom.. ako inak, k nadýchanej princeznovskej ružovej dolly sukničke :)..

Pôvodne som chcela využiť motív jari a vyjadriť v tom tričku moju lásku k nej, no keďže sa všetko napokon poposúvalo a bolo už takmer leto, vrátila som sa opäť k nápisu „Today I am going to be a princess“ spred roka :).. Tentoraz to však už bolo iné.. nebolo to kvôli veľkým šatom a jednému dňu, od ktorého sa vždy toľko očakáva.. Bolo to o hravosti, ľahkosti a jedinečných pocitoch, ktoré vyvoláva len dolly :).. Ten nápis a to tričko samotné boli zrazu vyjadrením všetkého.. Každá, ktorá si ho ráno oblečie, sa naozaj bude cítiť ako princezná.. či si sadne jemne nervózna v rifliach pod ruky šikovného vizážistu, aby z nej vykúzlil očarujúcu princeznú – nevestu alebo si ho dá k dolly, tutu alebo inej sukni ktorýkoľvek deň, keď bude prekypovať pozitívnou energiou a bude z nej sršať prirodzená krása a sebavedomie.. Každá sa stane princeznou.. Pretože každá si zaslúži byť princeznou ;).. a nielen raz!
Tričko je ručne vyšívané, pri ružovom nápise „Today I´m going to be a princess“ nechýba ani malá strieborná korunka :).. Rukávy sú posiate ručne pripravovanými saténovými lupienkami v odtieňoch ružovej..

Viete si predstaviť lepšie miesto pre tričko PRINCESS ako vo svadobnom salóne :)? Ani ja nie :).. Preto prvý kus putoval z mojej hlavy a Barborkiných šikovných rúk rovno na figurínu vo výklade Wedding Avenue.. Naše prvé spoločné stretnutie (zľava: Barborka, ja, Veronika) a zahájenie spolupráce sme si museli zvečniť a tak sme sa dali do gala a trošku zablbli pred zrkadlom :).. Veď viete, ako sa hovorí.. a spieva.. Girls just wanna have fun :)!!!!!

Tričko PRINCESS pre vás.. s láskou.. od nás.. 🙂 V salóne Wedding Avenue.

Foto: Katka a Tomino – Fotky pre Radosť

Mohlo by sa vám pačiť