Domov Myšlienky, úvahy Living the fairy tale..

Living the fairy tale..

od Katka

Dnešná fotka do výberu je „len“ fotka obrúčok, no napriek tomu patrí medzi moje obľúbené.. Je to jednoduchá, čistá fotka, s obsahom, ktorý sa dá len ťažko opísať.. zažívam ho však každý deň :)..
Diárik, na ktorom sú obrúčky odfotené, je otvorený na stránke s dátumom našej svadby. Celý nápis vo vnútri prsteňov znie: „You are my fairy tale“.
O čo mi išlo, keď som to fotila, pár dní pred svadbou: Chcela som fotku obrúčok s tieňmi v tvare srdiečok a nápisom fairy tale.
Čo v tej fotke vidím teraz: Všetko :).. Symbolické vyjadrenie nášho vzťahu. Diárik zobrazuje celkovo život, jeho dennodenné prežívanie, prstienky znázorňujú obsah, náplň života. Zaostrené je na slovíčka „fairy tale“, ktoré dopĺňa jemný tieň srdca, z čoho je jasné, o aký druh rozprávky ide :)..

Nie som z tých, čo by všade (resp. aspoň na sociálnych sieťach – aby to všetci videli a závideli :)..) vytrubovali, akí sú šťastní a akého majú úžasného partnera, ako to u niektorých býva zvykom.. Stačí mi, že to viem ja a že to zažívam každý deň. No keď už sme pri tom, napíšem to aspoň tu, potíšku, aby som tým nikoho nedráždila :).. len jednoducho, slovami Charlotty zo Sexu v meste: I am happy. Not all day everyday, but everyday.

Mohlo by sa vám pačiť