Domov Myšlienky, úvahy Fotky, ku ktorým mám vzťah..

Fotky, ku ktorým mám vzťah..

od Katka

Keďže posledné týždne absolútne nemám čas na písanie, no zato naše svadobné a posvadobné fotky mám stále na očiach, napadlo mi, že každý týždeň vyzdvihnem jednu z mojich obľúbených, srdcu blízkych fotiek..
Fotky patria u mňa do rebríčka top 5 najlepších vecí na svete :). Žijem nimi, milujem ich a k niektorým mám neobyčajne silný vzťah.. a dlhšie sa to už skrývať nedá.. Bodka. 🙂
Pre dnešok vyberám túto fotku..
Dôvod: Cestu k „oltáru“ som si pred svadbou v hlave prehrávala asi miliónkrát.. V rozprávkových šatoch, na zámku, ako idem dolu schodmi a kráčam k svojmu princovi.. k najlepšiemu mužovi na svete.. za znenia nádhernej hudby.. Netuším prečo, no tie schody mi akosi prirástli k srdcu a táto časť dňa bola pre mňa v predstavách najdôležitejšia.. Z môjho vnútorného pohľadu to predstavovalo podstatu celého sobáša a bola to akoby moja posledná cesta za slobodna, ako jednotlivca.. cesta za šťastným koncom, ako v rozprávkach :)..
A práve v tomto bode, kde na fotke stojím, sa moja pomyselná cesta začala.. Spustila sa hudba, na tvári široký úsmev, schytila som šaty a vykročila v ústrety šťastnej budúcnosti..

 

foto: Tomáš Záhumenský

Mohlo by sa vám pačiť