Domov Myšlienky, úvahy Let me dream, let me dream, let me dream..

Let me dream, let me dream, let me dream..

od Katka

Dnes som narazila na poriadnu dávku inšpirácie a ešte toho čohosi, čo Vás nakopne na ceste za Vašimi snami :).. a ukáže, že sny sa NAOZAJ dajú plniť.. Len treba chcieť a niečo (ok, niekedy dosť veľa :)..) pre to urobiť..
Taktiež som si uvedomila, že človek nikdy nemá tak málo času, aby sa nemohol na chvíľu zasnívať :). A nikdy nie je taký unavený, aby ho krása jeho snov nemohla pohladiť na duši.. Ale to len tak na okraj :).
Predstavte si Paríž, predstavte si ho tak poriadne zidealizovane a romanticky :).. predstavte si veľkolepé svadobné šaty a predstavte si fotky nevesty v takých šatoch v Paríži.. Znie to ako sen? Jeden takýto si perfektne splnila jedna rumunská fotografická dvojica..
Výsledok si môžete pozrieť tu.
Už len doplniť vlastné šaty a snííííívať 🙂 (Veď ktorá nevesta by nechcela mať krásne svadobné fotky v meste lásky :)?)
Zistila som, že existujú gombíky na spúšťanie procesu snívania 🙂 U mňa to zatiaľ funguje náhodne a neplánovane. Stačí keď nejaká fotka narazí na niečo v mojom vnútri, čo tento podnet s radosťou prijme, spojí si ho vizuálne so svojou podvedomou predstavou dokonalosti a celý „kolotoč“ sa naštartuje :). Predstavy pomaličky nadobúdajú stále konkrétnejšiu podobu, bariéry sa na chvíľu strácajú.. Všetko je krásne, všetko čo chcem je možné a zrazu mám obrovskú silu a odhodlanie ísť za svojimi snami.. lebo za to stoja! Milujem tieto chvíle.. Preto im s radosťou urobím miesto aj uprostred nabitého dňa a nechám ich doznievať čo najdlhšie.. 🙂 
K splneniu sna je potrebných veľa krokov a každé snívanie je jedným z nich :)..

Mohlo by sa vám pačiť