Domov Myšlienky, úvahy Girlboss vacation..

Girlboss vacation..

od Katka

Koncom júla sa vždy trochu zastavím a rekapitulujem.. množstvo premrhaného času (vďaka rozšafnému pocitu à la veď sú prázdniny”..), množstvo nakopenej roboty, ktorú som si počas tých „bezstarostných“ dní odkladala a posúvala.. Snažím sa pozbierať všetky sily, pozitívne energie a rôzne motivácie na to, aby som sama sebe navravela, že tá druhá polovica leta bude lepšia, výkonnejšia a že SAMOZREJME stihnem všetko, čo si zaumienim.. Lebo niekedy musíte klamať aj seba samého, aby ste sa nezbláznili :))..

Ďalej sa utešujem tým, že veď to, že leto pomaly končí, pre mňa nič neznamená, lebo veď ja nečakám celý týždeň na víkend a celý rok na leto.. Pretože s víkendami a letom je to podobné.. Do oboch sa vkladá veľa nádejí a očakávaní a to nemusí vždy dopadnúť práve najlepšie.. Najcoolovejšie zážitky môžu byť aj z iných ročných období a oddýchnuť si či niekam vypadnúť viete aj inokedy ako keď je to spoločnosťou diktované.. Ale zas nechápte ma zle.. Leto mám rada, ale uskromním sa s 25 stupňami a nevadí mi ani keď spŕchne.. A na víkendy sa vždy teším, lebo je doma Tomino, ale je jedno, či obaja pracujeme alebo ideme niekam von. Hlavne, že sme spolu.. Veľakrát ma piatok večer pochytí nutkanie vypnúť, lebo to tak robia všetci a občas ma aj mrle žerú, že by sa patrilo niekam vypadnúť, keď už je ten víkend.. Ale viete čo? Jeden z najkrajších júlových víkendov bol, keď sme celé doobedie sobotu aj nedeľu preleňošili v posteli a zvyšok dňa sme pozvoľna pracovali.. A v nedeľu sme si spravili vyprážanú rybu – ako na Vianoce :))!
A dovolenky tiež môžem a veľmi!, ale nespájajú sa mi s letnými mesiacmi a preplnenými plážami či mestami.. Momentálne na dovolenku nemám ani pomyslenie a som spokojná vo svojom novom čiernobielom pracovnom kútiku.. síce zavalená
prácou, no šťastná a sama sebe šéfkou :).. Tento týždeň mi na stolík nečakane pribudol úžasný hrnček od Danyela art, ktorý by mala mať na stole každá správna #girlboss ;)..

Neviem, ako vás, no mňa čaká náročný august (určite nie dovolenkový :)..).. Mojím mottom však momentálne je tento citát.. S ním zvládnem všetko. A vy tiež ;)!
Foto: Katka – Fotky pre Radosť
Hrnček: Danyela art
Citát: Carrie Green

Mohlo by sa vám pačiť