Domov Jar Pink mood / Springtime madness..

Pink mood / Springtime madness..

od Katka

Jar je takým miláčikom medzi ročnými obdobiami.. kto by ju nemal rád :)? Zakaždým je to ako malý zázrak.. keď po dlhom čase cítiť vo vzduchu jar.. svieti slniečko, vtáčiky čvirikajú a všetko je akési krajšie.. ♥ Pre mňa je obdobím veľkých plánov, nových začiatkov, nádejí a taktiež časom, keď si akosi častejšie robím radosť.. 😉

Oficiálne som sa na jar začala tešiť presne 10. februára, keď som si prvýkrát vyskúšala úžasnú štýlovú tylovú sukňu Lunicite z Dadoo a urobila si radosť malým jarným balíčkom z L’Occitane. Tylové sukne tohto typu obdivujem už vyše pol roka a pre Paríž, ktorý nás čaká začiatkom apríla, to bola jednoznačná fashion voľba :).. Čo sa týka vôní, vždy to musí byť nejaká srdcovka a musím sa priznať, že častokrát podľahnem reklame.. Áno, áno, je to strašné dať sa takto zmanipulovať :), no milujem reklamné kampane na vône, ktoré sa nedajú nemilovať.. 🙂 Takto som sa zamilovala napr. do Miss Dior Chérie L’Eau (veľké balóny + Paríž), L’Occitane Cerisier Rouge Eau Intense / Zmyselná čerešňa (jar + čerešňové kvety), Chloé Love Story (Paríž) a naposledy L’Occitane Fleurs de Cerisier L`Eau / Romantická čerešňa (jar + čerešňové kvety)..
Minulý rok sa mi s jarou spájala vôňa Zmyselná čerešňa, ku ktorej som si aj v priebehu roka potajomky chodila privoniavať, aby som si pripomenula jar a tešila sa na tú ďalšiu ešte viac :).. Nevedela som sa dočkať, kedy ju konečne budem môcť opäť začať používať a odštartujem tak u seba tú pravú rozkvitnutú jar.. Potom však prišla nová jarná vôňa Romantická čerešňa, ktorú som si zvolila ako „predskokana“ Zmyselnej čerešne.. tzn. že ju začnem používať ešte pred samotnou jarou a keď jar už naplno vypukne, prejdem opäť na Zmyselnú čerešňu.. 🙂 Nakoniec to dopadlo tak, že som Romantickej čerešni úplne prepadla a vykúpila skoro všetko dostupné v tejto vôni :).. Nechala som sa unášať jej jemnou a napriek tomu opojnou jarnou vôňou, rozmaznávala som sa pri každom jej použití, či už vo forme sprchovacieho mlieka, krému na ruky či parfumovaného gélu.. a vznášala sa v ružovom obláčiku.. Asi tu niekde začala moja ružová jarná nálada.. 🙂 Blízkosť Valentína všetko len „zhoršovala“! Keď sa tomu človek poddá, je veľmi ľahké cítiť všetko ružovo a ja som sa veru nebránila.. Veľmi som sa tešila z valentínskej ružovej (jahodovej) edície neodolateľných čokoládovo-karamelových jabĺčok La Caramela, ktorými sme si osladili valentínsky víkend a ružovej s blízkosťou jari stále pribúdalo.. 🙂

Jabĺčka: La Caramela
Sukňa: Dadoo

Toaletná voda, parfumovaný gél, sprchové mlieko, telové mlieko, krém na ruky: L’Occitane
Balzam na pery: Oriflame
Lak na nechty: Avon
S ružovou sa na jar čaká oveľa ľahšie.. a s voňavými kvetinami oveľa príjemnejšie.. 😉 Všímajte si ich ladné tvary a krivky.. a vpíjajte do seba krásu detailov..
Kytica: Ateliér Papaver
Dáte sa aj vy niekedy zlákať na obal :)?? Strašne sa mi posledne zapáčili tieto milé balenia čajov z Marks&Spencer.. Automaticky som siahla po mojom obľúbenom kamilkovom čaji (a bledomodrej farbe), zaujala ma kombinácia kamilky a levandule.. a ružový balíček som schmatla čisto v návale pink mood-u :).. Všetky boli výborné!
Púdrovoružový jemný šál je mojím obľúbeným spoločníkom počas chladnejších jarných dní.. Nech je akokoľvek chladno, s ním sa cítim vždy o kúsok teplejšie, príjemnejšie a jarnejšie :).. Teším sa, ako ho v Paríži skombinujem s dollynkou a najrozkošnejším kvietkovaným batôžtekom na svete :)! U mňa to bola láska na prvý pohľad..

Batoh: Berhska
Šál: H&M
Bunda: Promod
Dolly sukňa: Dadoo
Keď niekde zbadám prvé rozkvitnuté stromy, niečo vo mne vždy zhíkne a podskočí od radosti.. že už je to tu, už sa to naozaj deje :)!! Vetvičky s prvými rozkvitnutými kvietkami sú predsa najmilším znakom jari.. 🙂

V poslednom čase sa veľmi rada prechádzam kvetinovou uličkou na Miletičke.. Vôbec netuším, ako je možné, že som tam doteraz nechodievala! Pozerať sa na všetky tie vyložené tulipány farieb od výmyslu sveta, nádherné obrovské ruže, ranunculusy, frézie, hyacinty.. je hotovým balzamom na dušu.. A odísť s prázdnymi rukami by bol predsa hriech.. 🙂 Mňa v poslednom období dostali bledoružové tulipány a ružové ranunculusy a frézie.. Ako si spríjemňujete čakanie na jar vy :)?

Mohlo by sa vám pačiť