Domov Dobro, pomoc a nádej O malom zelenom srdiečku (o ktorom ešte budete veľa počuť)..

O malom zelenom srdiečku (o ktorom ešte budete veľa počuť)..

od Katka

Stáva sa to aj vám? Že všade a vo všetkom vidíte srdiečka :)? Niekedy sú to len také drobnosti, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári a skrášlia deň (čo vôbec nie je málo :)!!) a niekedy.. niekedy vás to inšpiruje k niečomu oveľa väčšiemu.. Inšpirácie a podnety sú všade okolo nás.. majte preto oči a myseľ otvorené ;)! Stalo sa to niekedy v novembri, keď sme s ostatnými členmi
Nadácie Výskum rakoviny začínali pripravovať prvý ročník zimnej charitatívnej akcie
Korčuľovanie pre nádej..  Na jednej staršej fotke snežienok od kolegyne Veroniky som si všimla malé zelené srdiečko.. Bolo tam! Síce dolu hlavou a na každej snežienke jedinečné a iné.. ale bolo tam.. krásne malé zelené posolstvo..

Nápad na motív s nápisom „Mám srdce na správnom mieste“ som mala už dlhšie, no musela som objaviť toto malé zelené srdiečko, aby to všetko mohlo dávať zmysel.. 🙂 „Symbolom Nadácie Výskum rakoviny je snežienka. Krehký kvietok, ktorý sa aj napriek nepriazni zimného počasia prediera na svet, aby ako prvý privítal jar. Svojím úsilím pripomína slovenský onkologický vyskum, ktorý napriek ťažkostiam, problémom a stálemu nedostatku financií, krok za krokom prináša nové poznatky, ktoré pomáhajú víťaziť nad rakovinou. Každá snežienka nesie v sebe posolstvo – malé zelené srdiečko, ktoré symbolizuje nádej a dobro. Takéto srdce hľadáme v každom z Vás, aby sme sa spojili pre jeden cieľ – poraziť rakovinu čo najskôr. Pretože problém rakoviny nie je mimo nás.“ Vďaka Katke – Vanilkový kaktus vznikli nádherné odznačiky s touto tematikou, ktoré boli súčasťou vstupného na Korčuľovaní pre nádej. K dispozícii budú aj na ďalších nadačných akciách (aktuálne info vždy na facebooku NVR), kde ich môžete získať za dobrovoľný finančný príspevok a podporiť tak Nadáciu Výskum rakoviny.

Vďaka Barborke –
La Saschka máme „v ponuke“ aj krásny jemný prívesok s malým zeleným srdiečkom, ktoré znázorňuje náš symbol nádeje a dobra. Rovnako ako v snežienkach, aj tieto srdiečka sú každé jedinečné, keďže ide o ručnú prácu :).. Nájdete ich podobne ako odznaky na nadačných podujatiach, ale môžete si ich zakúpiť aj priamo u Barborky, ktorá časť z predajnej ceny odvedie Nadácii.

Ak sa ešte rozhodujete, kam dať svoje 2 %, mám pre vás jeden tip..

Ďakujeme!

Nadácia Výskum rakoviny Foto: Katka a Tomino –
Fotky pre Radosť

Mohlo by sa vám pačiť