Domov Backstage stories Spolupráca snov..

Spolupráca snov..

od Katka

Jednou z vecí, za ktoré som bola v roku 2020 najviac vďačná, je spolupráca snov – so značkou Dreamlove.. Niečo takéto sa nedeje každý deň, dokonca ani každý rok a keďže je to pre mňa niečo výnimočné, rada by som to tu mala zvečnené, v samostatnom článku.. z kategórie #dreamjob 🙂


Táto krásna spolupráca mi spadla rovno z neba.. V auguste som kupovala masku na spanie pre Tomina, aby som si mohla čítať v posteli a nerušila ho svetlom.. 🙂 Dlho som vyberala, keďže to mal byť jeden z darčekov na narodeniny, chcela som, aby to bolo niečo krásne a kvalitné.. A tak som narazila na značku Dreamlove a objednala masku vo farbe champagne.. Keďže bola taká krásna, neodolala som a použila som ju na jednu flatlay fotku..
(Backstage story: Z tohto fotenia som bola taká vyšťavená, že som si povedala, že takéto flatlay fotky už nebudem fotiť.. že to za to proste nestojí.. človek zabije (minimálne) hodinu času a použije jednu finálnu fotku.. Nakoniec sa mi táto fotka ani nehodila do feedu na Instagrame a musela som nafotiť ďalšiu, trochu jednoduchšiu, s menej vecami.. ale keďže mi bolo ľúto času stráveného na aranžovanie tej prvej, zverejnila som aj tú, ako druhú v poradí, „schovanú“ v tomto poste..)

Túto fotku si všimli aj v Dreamlove a oslovili ma na spoluprácu.. či by som im nenafotila aj iné produkty.. a už to išlo.. 🙂 Do môjho života zavítala extra dávka ružového luxusu a šťastia.. A keď sa nám po viacerých presunoch podarilo konečne zrealizovať aj fotenie s Terezkou, vedela som, že toto je proste spolupráca snov..

Môcť fotiť krásne ružové produkty svojím obľúbeným zasneným štýlom, výslednými fotkami pomôcť získať značke Dreamlove nových zákazníkov, ktorým tieto produkty zmenia život k lepšiemu.. a popri tom trošku plniť aj Terezkin sen stať sa modelkou, tomu hovorím #matchmadeinheaven.. 🙂 

Netrvalo dlho a vznikla ďalšia flatlay fotka.. ktorú som však fotila s láskou a radosťou.. pretože som na nej zachytila moje obľúbené „modern princess essentials“ 🙂

Najprv som si produkty šetrila len na fotenie.. ale akonáhle som ich začala používať, bola to láska na prvý dotyk a pohladenie.. Láska na prvý pohľad to bola od začiatku.. 🙂 Ten názov značky.. a krásne vyšitý nápis Dreaml♥ve.. Ten krásny odtieň ružovej.. Ten najkvalitnejší hodváb.. Maska na spanie aj obliečka na vankúš sú doslova ako najjemnejšie pohladenie a stali sa pre mňa návykovými.. a taktiež gumičky do vlasov, ktoré nosím denno-denne na striedačku.. žiadne iné už nepoužívam.. a moje vlasy, z ktorých som bola iné zimy úplne zúfalá, sa konečne neelektrizujú.. (čo je len jeden z benefitov hodvábu.. viac si viete prečítať tu..)

Na prvé Dreamlove fotenie s Terezkou som si vymyslela koncept, ktorým som chcela vyjadriť, ako tieto produkty vnímam ja.. ako produkty, vďaka ktorým sa budete cítiť ako moderné princezné.. (a ktoré vám navyše vyčarujú kvalitnejší spánok aj zdravšiu pleť a vlasy..)

Spravili sme aj krátke video – nájdete ho medzi reels u mňa na Instagrame.. Je síce len z mobilu, ale bola som veľmi hrdá na myšlienku, ktorá sa v ňom skrýva aj na to, ako to Terezka krásne zahrala.. 🙂
Scéna začína odbalením obliečky, pokračuje už oblečeným vankúšom a jeho úpravou/hladením, uložením na spánok s maskou a úsmevom.. potom nasledujú dve scény „zo sna“ – pocit ako princezná, príjemné sny.. objímanie vankúša – poďakovanie za kráľovský spánok.. 🙂 a na záver opäť spokojné prehadzovanie v posteli s úsmevom a spokojný výraz po prebudení.. 🙂

Jednotlivé scény z krátkeho videa sme zachytili aj na týchto fotkách..
Sladké princeznovské sny..

Spokojný spánok à la princezná..

Vyspatá doružova.. 🙂

Produkty ako z jahodovej peny..

Po tomto fotení ma Maťka z Dreamlove oslovila, že by radi so mnou nadviazali dlhodobú spoluprácu, z čoho som bola úplne nadšená..

Po tom nasledovalo jedno malé zimné/vianočné produktové fotenie a jedno mega dlhé a náročné fotenie s Terezkou (po ktorom sme obe mali svalovku.. nepýtajte sa prečo, sama netuším.. :D) a ďalšie menšie produktové fotenie.. Prikladám sem niekoľko mojich obľúbených fotiek..

TEREZKA

Hneď od začiatku som vedela, že produkty Dreamlove musím nafotiť s Terezkou.. Mali sme za sebou už niekoľko princeznovských fotení a sme na rovnakej (pastelovej) vlne vo viacerých veciach, takže som vedela, že ona je na toto fotenie tá pravá.. Každé fotenie sme si užili.. pokecali, vymýšľali a nakoniec boli spokojné s výsledkom.. 🙂

Tu je niekoľko slov od Terezky:

„Kto by to bol povedal, že v roku 2020 sa mi dostane takejto krásnej spolupráce s Dreamlove spolu s Dream & live? Práve tento zážitok mi opäť potvrdil, že tie najlepšie veci sa mi stávajú, keď to najmenej čakám. A možno je to tak aj lepšie, keď nás to, po čom sme tajne túžili, neočakávane prekvapí. Potom si to o to viac vážime a tešíme sa z toho. Veď kto by nemal rád prekvapenia?

Niekto by sa nad tým tak nepozastavoval, no ja som sa v roku 2020 naučila tešiť z maličkostí, a fotenie pre Dreamlove pre mňa bolo určite niečím väčším, čo si budem navždy pamätať. Ak mám byť úprimná, tak celú túto spoluprácu som brala skôr ako príjemné a zároveň zmysluplné trávenie voľného času než ako nejaký „záväzok“. Naozaj som si to veľmi užívala. Všímala som si detaily jemných a kvalitných produktov Dreamlove, hlavou mi bežali pekné myšlienky, keď Katka opakovane stláčala spúšť na svojom fotoaparáte s cieľom zachytiť pokojnú atmosféru, ktorá vyžaruje zároveň z jej značky aj Dreamlove.  Na každé fotenie som sa vždy tešila, lebo som vedela, že z toho vzíde niečo čarovné a estetické. Skrátka také snové, ako to nesú názvy u Dream & live aj Dreamlove.

Celkovo sa mi Dreamlove páčilo už od začiatku. Pri prezeraní si ich stránok, či už internetovej, facebookovej a instagramovej vychádzala dobrá atmosféra.. Dobrý pocit pretrvával aj naďalej, keď sme spolu s Katkou dostávali z ich strany  potešujúce odozvy z výslednej práce.  O to viac som bola vďačnejšia za túto možnosť, vďaka ktorej bol rok 2020 o dosť príjemnejším. Veľmi ma i teší, že každá strana bola spokojná. Celá táto spolupráca pre mňa nebola náhoda. Prišla vhod, kedy sme všetci potrebovali povzbudenie v minulom roku. Verím, že sa nám všetkým v tomto splnil malý sen. Ten treba nielen žiť, ale ho i milovať.“

DREAMLOVE

Myslím, že nikdy som od nikoho nedostala toľko krásnej úprimnej spätnej väzby a nadšenia ako od Maťky z Dreamlove. Cítila som bezvýhradné prijatie, stotožnenie sa s mojím štýlom fotenia aj úpravy fotiek a úplnú slobodu v tvorbe.. Som nevýslovne šťastná a vďačná, že sa našla značka, pre ktorú je môj dreamandlive štýl ako stvorený.. Veď si len zoberte tie naše podobné názvy a ako bonus, Maťka má aj rovnaké priezvisko! 🙂 Verili by ste? No hlavne je Dreamlove prvou značkou, ktorá na Slovensko priniesla krásne produkty z toho najkvalitnejšieho morušového hodvábu, naozaj úprimne sa snažia ľuďom dopriať kvalitnejší spánok, neustále sa zlepšujú a majú vysoko profesionálnu a zároveň milú a ľudskú komunikáciu.

Tu je niekoľko slov od Maťky:

„Najlepšia vec, aká sa mohla našej firme stať je tá, že sme spoznali tak neskutočne talentovanú umelkyňu, fotografku, a nesmierne šikovnú osobu akou je Katka z Dream & live. 

Vďaka Katke naša firma zaznamenala ten najväčší progres od svojho vzniku, a to len za necelé štyri mesiace odkedy pre nás Katka pripravila prvú fotku. Nikdy sme ani len netušili, ako krásne fotky a produkty dokážu vyzerať a čoho je naozaj talentovaný fotograf schopný, ak má pre fotenie nadanie, cit, vášeň, chuť, estetické cítenie, talent a nadšenie. Katka má nielen všetky atribúty dokonalej umelkyne a fotografky, ale k tomu všetkému navyše je to ten najmilší človek, s akým sme kedy spolupracovali. Na každý email sa obzvlášť tešíme, pretože je plný optimizmu, skvelých nových inteligentných nápadov a vysokej profesionality. Každému by sme úprimne priali, aby si našiel „svoju dream&live Katku“ pretože to je potom radosť pracovať a spolupracovať s ľuďmi. 

Každá jedna fotka, ktorú dostaneme od Katky je dokonalá. Bez akéhokoľvek preháňania, naozaj sú fotky dokonalé a potvrdzuje nám to aj naše okolie. Kompozícia, emócia, farby, symetria, celkové spracovanie a finálna úprava, nekonvenčné nápady sú niečo tak nádherné s čím sme sa doteraz na slovenskom a českom trhu ešte nestretli. Táto recenzia by sa kľudne dala napísať na desiatky strán plných úprimných slov a toho, ako úžasná je Katka – ako človek ale aj fotografka. No najlepšie urobíte, ak si pozriete jej tvorbu, napríklad na Instagrame – budete očarení a to ani zďaleka nie je všetko, čo Katka dokáže..“

Keď to tu všetko píšem a dávam dokopy aj so slovami Terezky a Maťky, príde mi to až príliš pekné na to, aby to bola pravda a podvedome sa trošku začínam báť.. No je nový rok, nový začiatok.. a ja si chcem radšej vybrať inú možnosť..

Chcem veriť, že je to dôkaz, že rozprávky existujú aj v skutočnom živote.. Nie vždy to musí byť rozprávka o princovi a princeznej.. niekedy to môže byť aj rozprávka o spolupráci snov.. z ktorej sa nemusíte zobudiť, lebo ju už žijete.. a milujete..

Mohlo by sa vám pačiť