Domov Motivácia Sweet wedding dream..

Sweet wedding dream..

od Katka

Niektorý deň mi tak napadlo, že by už asi bolo fajn objasniť, čo to vlastne ten sweet wedding dream je.. a čo to všetko znamená :)..
Ťažko sa to formuluje, lebo ja síce viem, čo to znamená pre mňa, aké mám plány, vízie.. viem, že je v tom oveľa viac, ako je vidno navonok, no zároveň sa to časom trošku aj mení, vyvíja.. a pravdou je, že som to nahlas celé nikdy nikomu ani nevysvetľovala..

Za chvíľu to bude rok, čo som napísala prvý príspevok na blog s názvom sweet wedding dream.. a celé to vzniklo len z akejsi potreby dať zo seba von nejaké pocity pri celom tom svadobnom plánovaní.. Nemyslím si, že by som už vtedy mala nejakú víziu, ktorá by sa podobala tej dnešnej.. bolo to o písaní.. a v pláne som mala pridávať aj nejaké fotky.. toľko..
No je to viac ako len obyčajný blog.. viac ako zopár článkov, úvah, fotiek..Názov sweet wedding dream vznikol viacmenej náhodou.. a až časom som zisťovala, ako sa jeho význam napĺňal.. Bolo to pre mňa zázračné miestečko, kde som mohla slobodne snívať, uvoľniť sa, vznášať sa na obláčiku, hompáľať nohami, pozerať sa na všetko cez ružové okuliare, usmievať sa a veriť v to, že sa moje sny splnia.. (ak si ešte neťukáte na čelo, môžete čítať ďalej ;)..)
Je to však viac, ako len bezduché snívanie..
Akosi mimovoľne som začala prenikať pod povrch celého toho mechanizmu – snívania a plnenia snov :).. Časom som nadobúdala väčšiu odvahu pri vytyčovaní nových snov, väčšiu istotu pri ich plnení.. a napokon aj väčšiu trpezlivosť a vyrovnanosť pri odklade niektorých..
Vyjsť s kožou na trh je vždy riskantné a dať najavo svoje tajné sny a túžby je veľmi nebezpečné.. hlavne pre citlivých ľudí, ktorých sa môže akákoľvek negatívna odozva silno dotknúť.. no vydala som sa na túto cesto hlavne preto, že to nie je len o mne a o mojich snoch.. Dôvod je jednoduchý..
Chcela by som naučiť snívať aj ostatných ľudí.. ľudí, ktorí snívať poriadne nikdy ani nezačali a ľudí, ktorí z rôznych dôvodov snívať prestali.. Chcela by som im ukázať, že sny sa splniť dajú, že zázraky sa dejú, že život môže byť krajší.. a že veľa z toho majú naozaj vo svojich rukách, len pre to treba niečo urobiť.. Nemusia to byť vždy veľké sny, môžu to byť hoc aj maličkosti, dôležité je, že to naozaj chcú a vedia, že im to urobí radosť..

Sweet wedding dream začal snívaním svadobného sna, no teraz tam už vidím oveľa širšie súvislosti.. preto pokračuje, dokonca vo väčšej miere, aj po svadbe.. a bol vlastne len začiatkom, vstupnou bránou pre snívanie akéhokoľvek druhu..
Môj pôvodný sen, či skôr spleť rôznych malých snov, je behom na dlhú trať.. nie je to jednoduché a na výsledky si treba počkať, niekedy aj dlhšie ako je človeku milé, no viem, že výsledok bude stáť za to :).. Teším sa na to.. aj keď viem, že keď natiahnem ruku akokoľvek ďaleko, ešte na to nedosiahnem.. No je to tam.. ako povedal Robert Allen.. hneď za zónou môjho komfortu..
Presne tak ako to, čo chcete aj vy..
Tak čo, pôjdete za tým ;)?

Mohlo by sa vám pačiť