Domov Myšlienky, úvahy Hojdačka snov..

Hojdačka snov..

od Katka

Poznáte ten moment, keď sa na ceste za svojím snom popri únave z viacerých prekážok zastavíte a poviete si – stojí to vôbec za všetku tú námahu? Jeden taký moment ma pridlávil včera večer.. Myslím, že som sa dotkla dna svadobných príprav, keď som na chvíľu zapochybovala, či nám naozaj treba všetko tak, ako som si to predstavovala a vysnívala, keď s tým majú byť nejaké problémy.. Teraz mi to už príde smiešne a ťažko sa mi hľadajú výrazy pre tie pocity, keďže mojím momentálnym postojom je, že nič (z toho čo mám vysnívané) nie je nemožné.. A vlastne aj včera som tak trochu podvedome tušila, že pri tom neostane, len som skrátka už nemala silu a chuť snívať.. Tušila som, že skôr či neskôr príde niečo, čo opäť rozosníva moje vnútro a vynesie ma do oblakov.. Netušila som však, že to príde tak rýchlo a bude to také výstižné a symbolické..Ani neviem, ako som sa dostala k tomu, že som začala na internete pozerať hojdačky a svadobné fotky s hojdačkami, ale zrazu som sa pristihla pri tom, ako sa môj záujem a nadšenie zväčšovali, až prerástli do novej krásnej vlny svadobného snívania.. 🙂 Znovu som sa vznášala.. s kvetmi vo vlasoch.. na našej hojdačke snov :).. až do oblakov.. 
Keď som si poskladala túto koláž z fotiek, uvedomila som si, že presne toto ma vystihuje. Že toto je symbolickým vyjadrením môjho vnútra, keď na mňa príde snívacia nálada :).. keď sa nechám unášať svojimi predstavami a snami a na chvíľu sa zamknem v rozprávkovom svete mimo reality.. 
Asi to bude znieť pre mnohých nepochopiteľne, ale práve toto bol pre mňa jeden z kľúčových momentov v plánovaní našej svadby.. Že sa mi po niekoľkých stretnutiach s krutou realitou podarilo opäť nájsť cestu do svojho malého sveta a hlavne silu ísť ďalej za svojím snom.. s úsmevom na tvári.. Túto trojicu fotiek mám teraz stále na očiach, aby mi pripomínala, že nič (čo by nás mohlo pri prípravách na svadbu stretnúť) nie je také zlé, aby sa to nedalo prekonať a vyriešiť. Zároveň sú tieto fotky mojou osobnou vstupenkou do sveta sladkého svadobného snívania.. 🙂 

Mohlo by sa vám pačiť