Domov Backstage stories Ako chutí splnený sen v San Franciscu..

Ako chutí splnený sen v San Franciscu..

od Katka

Keď som pred týždňom hľadala titulnú fotku k novému podcastu, hneď som si spomenula na jednu moju srdcovku zo San Francisca.. Používam ju už takmer dva roky, ako profilovku na Facebooku aj ako podpis v emailoch.. Je pre mňa čímsi výnimočná.. mám pocit, akoby v nej bolo zakonzervované čaro splnených snov.. teda, odráža „len“ jeden konkrétny, no stala sa pre mňa akousi ilustračnou fotkou úprimnej radosti z čerstvo splneného sna.. Uvedomila som si, že síce príbeh za ňou je súčasťou posledného čísla magazínu Dream & live, na blogu som naň akosi pozabudla.. A to by som dnes chcela napraviť.. 😉

 

Prvýkrát sme boli v San Franciscu len veľmi krátko, no aj tak sa mi stihlo dostať pod kožu a túžila som sa tam vrátiť.. Stalo sa tak o niekoľko rokov, no San Francisco sa zmenilo.. nielen v mojich očiach, ale aj tak celkovo (podľa toho, čo sme počuli a čítali).. Mesto ako také s jeho architektúrou však pre mňa čaro nestratilo.. konečne sme sa prvýkrát previezli električkou po tých strmých uliciach (bol to ozaj zážitok!), ochutnali sanfranciskú čokoládu Ghirardelli a ich Warm Brownie Sundae (mňaaam) a ostala som tu závislá na zelených pepermintových M&Ms cukríkoch 😀

 

Najväčším zážitkom a splneným snom pre mňa však bolo fotenie na Marshall’s Beach s výhľadom na Golden Gate Bridge.. Poznáte tie miesta, ktoré k vám prehovoria už na fotkách.. keď ich vidíte, cítite to obrovské nutkanie, že tam určite musíte ísť?!? Tak toto bolo jedno z nich.. a keď sme sa tam ocitli, ach, bolo to neopísateľné..

Ale pekne poporiadku.. Aby sme mali istotu, že tam nikto nebude, museli sme tam ísť skoro ráno.. od nášho hotela to bolo dosť ďaleko, spoje verejnej dopravy v tom čase neboli nič moc, tak sme si zavolali Uber.. Šofér bol zjavne cudzinec a v meste sa nevyznal oveľa viac ako my, lebo o Marshall’s Beach nikdy nepočul, netušil kde sa nachádza a vysadil nás niekde, kde by to (podľa nás) mohlo byť..

 

Bolo skoro ráno, (na leto) obrovská zima, Tomino bol nachladnutý a netušili sme, ako sa dostať na TÚ pláž.. Nebolo tam skoro nikoho, kto by nám vedel poradiť, no nakoniec sme našli skrytú cestičku a spravili si mini túru k Marshall’s Beach.. Viedli tam chodníčky, ktoré vyzerali, že smerujú presne na opačnú stranu, no nakoniec sme predsa šťastne dorazili na miesto..

 

Bola som šťastná prešťastná.. až som sa od šťastia vznášala nad zemou, to je isté!!! 😀

TO MIESTO z obrázkov, ktoré bolo vždy tak ďaleko.. bolo teraz na dosah.. rovno predo mnou a ja som sa počas celého nášho fotenia nevedela z toľkej radosti spamätať :)! Bolo to neskutočné.. Drkotala som síce zubami od zimy, ale poslušne som dávala dole všetky vrstvy – najprv hrubú mikinu, potom džínsovú bundu, až som nakoniec ostala len v tenučkých šatách, no bolo mi to jedno! Behala som hore dole, aby som sa zahriala, točila som sa dookola a nevedela som z tváre zmazať úsmev.. proste to nešlo.. keď nebol na ústach, bol v očiach a duša sa mi usmieva ešte stále, keď sa pozerám na tieto fotky a spomínam na TEN pocit..

Boli sme tam naozaj sami.. slnko len vychádzalo.. až po chvíli sa prišiel jeden pán prebehnúť a ešte sa milo spýtal, či nám nebude zavadzať v záberoch.. a potom vyzvedal, čo tu fotíme.. Povedala som mu niečo v zmysle, že len tak pre radosť a na môj blog Dream & live.. o snívaní a plnení snov.. a že toto je jeden z nich.. a keď uznanlivo pokýval hlavou, prenikla mnou neočakávaná hrdosť.. a to som ešte netušila, že sa tých pár fotiek ocitne na stránkach nového magazínu snov..

 

Bude to príliš presladené, keď na záver napíšem, že PRESNE TAKTO chutí splnený sen??

Šaty a klobúk: H&M
Náušnice: Štebotavo

Mohlo by sa vám pačiť