Domov Backstage stories Story of my first PRADA..

Story of my first PRADA..

od Katka

Byť Bday girl je také úžasné :)! Ešte teraz spomínam na to, ako sme sa víkend po mojich narodkách vybrali na nákupy.. Bol to len taký spontánny nápad, ale vďaka tomu, že to bolo v narodeninovom týždni, dopadlo to naozaj nezabudnuteľne..

Vybrali sme sa do Parndorfu s Tominom a kamarátom Ľudom na menší shopping. Chlapci potrebovali doplniť zásoby, čo sa im aj celkom šikovne podarilo, len ja som celý čas chodila naprázdno. Bola som nachystaná, že si kúpim mini kabelku Furla v sýtoružovej farbe, no nakoniec ma od nej moji spolunakupujúci odradili. Ešte že ;)! Na druhý deň som si totiž kúpila Coccinelle kabelku v tej istej farbe, ktorá sa stala mojou novou najobľúbenejšou a nosila som ju skoro celé leto, na striedačku s mojou bledoružovu z minulého roka.

Keď som sklamaná vychádzala z Furly s prázdnymi rukami, Tomino zo srandy nadhodil, že poďme do Prady! Teda, aspoň som si myslela, že to bolo zo srandy, veď čo by som už ja robila v Prade!? Ja vlastne vôbec nie som shoppingový typ a do obchodov idem väčšinou už s približnou predstavou čo potrebujem, nie sa len tak obzerať.. Vtedy som však urobila výnimku. Začali sme sa nesmelo rozhliadať vo vnútri, obracať cenovky a v tom mi padla do oka. Sukňa v tej najkrajšej hotpink farbe.

Bola vysoko a tá farba bola na mňa príliš výrazná. Tak som ju začala pozerať v iných odtieňoch.. bledomodrá, tmavomodrá.. to by šlo.. Nemali však moje číslo. Tak som sa predsa len odvážila vypýtať si tú hotpink :).. V kabínke nenastal žiaden osudový moment, no Tomino aj s Ľudom ma presviedčali, že je úžasná. No mne stále pripadala príliš výrazná, príliš krátka a príliš.. ani neviem čo.. No krásne sa točila! To je vždy obrovské plus ;)! Potom Tomino povedal, že je super a on mi ju kúpi.. na tie narodky.. (Už som písala, že byť Bday girl je úžasné :)?!? Darček som už dostala a toto bol nečakaný bonus..) No a manželovi predsa nepoviem nie 😉 :D!

A tak sa začal príbeh mojej prvej (a na dlhý čas asi aj poslednej) Prady.. Netušila som, čo si k nej oblečiem, no od toho dňa som mohla veselo vyhlasovať, že už aj Katka nosí Pradu :D..

Na začiatku som mala len jednoduché biele tielko a biele sandále, s ktorými som ju nosila, no vedela som, že si zaslúži oveľa viac.. a tak som jej v priebehu leta vymyslela takýchto dokonalých parťákov.. (Mohli ste ich vidieť aj na instagrame ;)..)

1. Jemné biele tričko s cukríkovým nápisom z Mohita bola láska na prvý pohľad. Spolu s mojou cukríkovou Coach kabelkou vytvorili perfektný hravý letný outfit. Keď som takto pochodovala s mega veľkou bledoružovou hortenziou, takmer som sa vznášala 🙂 Na zápästí sa mi hompáľal biely perličkový náramok Dream & live z krstu prvého čísla Dream & live magazine, v ušiach jednoduché biele perličkové náušnice a na nohách šnurovačky telovej farby z Topánkova..

2. Tmavomodrá blúzka s malými zmrzlinkami taktiež z Mohita bola prísľubom veselého outfitu prakticky s čímkoľvek. No tá najväčšia zábava začala, keď som ju skombinovala práve s Prada sukničkou a šatkou z Farfalla mia vo farbách kopčekov zmrzliny na blúzke. Keď som v rukách držala aj skutočnú chutnú zmrzlinu, cítila som asi o 5 až 10 rokov mladšie.. 😀 Bezstarostné letné prázdniny ako vyšité :)! 

3. Nebesky bledomodrá offshoulder blúzka zo Zary. Ach.. V kominácii s Pradou hotové siedme nebo..  Nekonečná voľnosť, vzdušnosť, sloboda.. A spolu so šnurovačkami asi moja najviac trendy kreácia tohto leta :D!

4. Čiernu moc nenosím, no mám pár kúskov, ktoré by bol hriech občas nevyvetrať. Vzdušná čierna blúzka s výstrihom na chrbte je ešte z minulého leta z s.Oliver, rovnako ako kožené sandálky Nine West, ktorým sa tento rok ušiel update v podobe parádnej tylovej mašle à la Jimmy Choo 😉 (DIY nájdete v novom čísle Dream & live magazine ;)..). Ako bonbónik na záver pribudla rozkošná kabelka so srdiečkom (opäť) z Mohita.

Vďaka tejto Prada sukni som zistila, že móda môže byť fakt zábava, že starostlivo vybraný outfit vám môže spraviť deň a že koľkokrát si sukňu oblečiete inak, toľkokrát ste iným človekom :)..

Nebojte sa, nezmení sa to tu na fashion blog, to ani náhodou, ale pre istotu zakladám kategóriou little bit of fashion, kde budete čas od času nachádzať módne kúsky, ktoré mi nejakým spôsobom učarovali..

Mohlo by sa vám pačiť