Domov Cestovanie Pure energy..

Pure energy..

od Katka

Niektoré miesta sa vám zahryznú do srdca.. a nepustia.. Už len to, že tam ste, dýchate, vnímate.. vám dáva neskutočnú dávku energie a odchod z takéhoto miesta vždy bolí.. nechávate tam totiž kúsok svojho srdca..
Naposledy ma takto chytil za srdce Big Sur.. a dokonca hneď naša prvá zastávka, niekde za Carmel-om.. Keď sme vychádzali z Monterrey, nad oceánom sa držala hustá hmla a nevedeli sme, či vôbec niečo uvidíme.. Našťastie na tejto mojej obľúbenej vyhliadke bolo hmly tak akurát – na dotvorenie tej pravej drsnej atmosféry :).. Skaly kam len oko dovidelo, divoko narážajúci oceán.. a celá scenéria postupne miznúca v hmle, ktorá ten deň kraľovala pobrežiu a prevaľovala sa hore dole.. Bola to láska na prvý pohľad.. 

Poznáte ten pocit, keď nájdete tak podmanivé miesto, že by ste si vedeli predstaviť sedieť tam hodiny a len sa dívať? Tak toto bolo ono.. Bolo to ako pasca.. lákadlo, ktoré chcelo získať naše srdcia za každú cenu.. 🙂 Útočilo na všetky zmysly a nedalo sa tomu odolať.. nakoniec tam človek zostal ako prikovaný na mieste a nechcel odísť.. Vrátili sme sa tam ešte na druhý deň a skutočne si neviem spomenúť, kedy sa mi z nejakého miesta odchádzalo tak strašne ťažko ako odtiaľto..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prvý večer na Big Sure západ slnka zahalila hmla, no na druhý deň, cestou späť do LA, sme sa zastavili na tento dychberúci západ slnka.. Západ slnka + more / oceán je u mňa kategória sama osebe, ktorú len ťažko niečo prekoná.. Posledne sme nemali moc šťastie na veľkolepé farebné západy, preto som si tento vychutnávala plnými dúškami.. Tá oranžová žiara, ktorá zafarbila oblaky aj hladinu, postupne zaplavovala moje vnútro obrovskou energiou a šťastím..

Big Sur (severná časť) + južná Kalifornia
Tričko s nápisom „what would happen if one day you decided to follow your heart„: design empathy
Foto: Katka a Tomino – Fotky pre Radosť

Mohlo by sa vám pačiť