Domov Motivácia Let’s dream about the (best) spring (in your life)..

Let’s dream about the (best) spring (in your life)..

od Katka

Posledné dni som sa zamilovala.. dokonca niekoľkokrát :).. Do pôvabnej sukne, očarujúcej vône, malebného miesta, rozkošného plyšáčika.. a v neposlednom rade do opojného snívania o jari..
Trvalo mi týždeň, kým sa mi podarilo dostať k tomu, aby som si konečne sadla, dala všetky myšlienky dokopy a spísala jarný to do list.. Bolo to akoby som sa po dlhom čase zhlboka nadýchla..
Jar máme pred sebou a ak s ňou máte veľké plány (tak, ako aj ja :)..), buďte k sebe úprimní.. Porozmýšľajte nad tým, čo naozaj chcete.. zažiť, cítiť, dosiahnuť.. Stanovte si termín, dokedy to chcete dosiahnuť.. ak sa chcete niečomu (začať) venovať pravidelne, povedzte si, ako často to budete robiť.. definujte, čo chcete zažiť, ako sa chcete cítiť a čo ste pre to ochotní spraviť.. Dávajte si reálne ciele.. a nebuďte sklamaní, ak sa vám nepodarí všetko presne dodržať.. To, že si dávate ciele, je predsa dôkazom toho, že sa snažíte a ste ochotní robiť kroky vpred namiesto toho, aby ste sa uspokojili s tým, kde ste teraz alebo čakali, že vám všetko padne samé do lona..
BUDE to najkrajšia jar vášho života, tak sa na ňu pripravte, kým nebude neskoro ;)..
(Na spríjemnenie začiatku pripájam skladbu, do ktorej som sa tiež nedávno zamilovala 🙂 – Arcade Fire – Photograph.)

Mohlo by sa vám pačiť