Domov Motivácia Začať..

Začať..

od Katka

Najhoršie je začať.. myslím, na začiatku.. potom je ťažkých asi milión ďalších vecí.. 😉

Snívať nie je jednoduché..

Ani rozhodnúť sa svoje sny NAOZAJ uskutočniť..

No potom prichádza najťažšia časť začiatku – začať.. :)!

Je fajn mať hlavu v oblakoch a plnú nápadov, plánov a vzdušných zámkov, no keď príde na realizáciu, všetko vyzerá úplne inak..

Vtedy je dôležité spraviť prvý krok.. A ten vôbec nemusí byť dokonalý.. veď kto kedy počul o dokonalom prvom kroku ;).. hlavné je, že sa pohýnate dopredu.. na ceste, po ktorej sa oplatí ísť..

Dnes by som chcela písať o svojom malom (nedokonalom) prvom kroku na ceste za veľkým snom :).. Keď sme pár mesiacov dozadu riešili výzdobu, bolo – aspoň pre mňa – dôležité vytýčiť si tému, resp. v akom duchu by sa mala celá naša svadba niesť, čo by pre nás mala znázorňovať, aby všetky menšie či väčšie detaily dávali zmysel a vytvárali spolu harmonický celok.

Premyslené to síce bolo a ja som bola nadšená, ako všetko krásne zapadalo do finálnej vysnenej (dokonalej) predstavy, no z časových či logistických dôvodov sa nakoniec niekoľko vecí nestihlo.. To však neznamená, že sa skladačka nemôže doskladať ;)..

Keďže toho bolo viac a s výhovorkami by sa dala realizácia posúvať do nekonečna, povedala som si, že začnem. Aj keď po troške, ale pri každom mesačnom výročí od svadby sa budem venovať aspoň jednej drobnosti, dôležitej pre finálny obraz. V skutočnosti to samozrejme bude musieť byť oveľa častejšie ako raz za mesiac, mesačné výročie však bola dobrá zámienka ako konečne začať :)..

Vedela som, čím začnem. Že to bude fotka mojej obľúbenej vône Miss Dior Chérie L‘ Eau s malými farebnými balónikmi. Možno si spomínate na reklamný plagát na túto vôňu, s veľkými farebnými balónmi a modelkou vznášajúcou sa nad Parížom s obrovským flakónom v náručí :).. U mňa trafil do čierneho, milujem Paríž aj balóny, no mohla by som nemilovať túto vôňu ;)? Keď som rozmýšľala nad doplnkami, tento parfém bol jedným z nich, už dlhšiu dobu ho používam a spolu s tým všetkým, čo pre mňa predstavuje, bol jednoducho automatickou súčasťou svadobného dňa. Aby však bolo všetko dokonalé, chcela som mať jednu fotku s parfémom s povievajúcimi balónikmi v izbe pri prípravách. Balóniky s héliom však dorazili neskôr a vôbec – nebol čas na dôležitejšie veci, nieto ešte chystať si zátišie na takúto fotku.. Tak som si povedala, že si to odfotím inokedy.. a stal sa z toho môj prvý krok :). V duchu som sa už tešila na výsledné fotky, úplne som ich videla, dve vedľa seba, jedna so zväzkom balónikov vpravo nad parfémom a druhá už len s balónmi vo vzduchu.. No maličké balóniky lietali len v mojej hlave :), v skutočnosti museli byť väčšie ako v predstavách a nakoniec aj tak po pár minutách stratili schopnosť lietať, len sa nechali unášať vetríkom.. (Hneď mi napadol symbolický význam, že snívať treba vo veľkom, nie v malom ;)..)

Chcem tým však len povedať, že to síce nebolo ono, no začala som..

 

Mohlo by sa vám pačiť