Domov Myšlienky, úvahy Jahodové šampanské, zatvorené oči, úsmev a súkromné premietanie :)..

Jahodové šampanské, zatvorené oči, úsmev a súkromné premietanie :)..

od Katka

31Kto povedal, že to musí trvať jedeň deň? Kto sníva, vie, že čas prestáva existovať.. Niektoré momenty môžete „prežiť“ veľakrát už v predstihu a potom, keď sa stanú v skutočnosti, sa k nim dá vracať a prehrávať si ich aj milionkrát :)..
Táto krásna pohodová noc nebola v pláne, možno sa to ani nedá a práve v tom je to čaro.. len to skrátka prišlo.. Po horúcej sprche po ďalšom nepríjemne chladnom májovom dni som sa usalašila v posteli, s pohárom šampanského, že si v predstavách prejdem náš deň D.. Mimovoľne som si zatvorila oči a potom to už išlo.. ako v polosne.. Prešla som si v predstavách celý deň – čo sa kedy bude diať, ruka v ruke s tým, čo sa kedy bude fotiť :).. Všetko do seba krásne zapadalo a všetko naše doterajšie snaženie dávalo zmysel..
Iste, stále ešte treba doladiť nejaké detaily a určite, sú veci, ktoré sa nedajú predvídať a sú fotky – momentky, ktoré sa nedajú naplánovať.. a to je práve tá posledná, prekvapivo osviežujúca ingrediencia dôkladne pripraveného a namiešaného svadobného „koktejlu“ :).. A fotky, tie krásne zakonzervované momenty, starostlivo vybrané a upravené fotky, kde je všetko ešte krajšie, kde sa realita mení na sen a sen na realitu, tie fotky sú najviac! Tie fotky sú zastavený čas, zostanú navždy a dá sa pri nich k tomuto výnimočnému dňu vracať znova a znova.. a opäť a stále snívať svoj sladký svadobný sen.. 🙂

Mohlo by sa vám pačiť