Domov Backstage stories Príbeh o jarnom fotení, o akom sme ani nesnívali..

Príbeh o jarnom fotení, o akom sme ani nesnívali..

od Katka

Keď sme začiatkom jari plánovali súťaž o exkluzívny balíček fotenia spolu s vizážou, stylingom, výzdobou, doplnkami na mieru a sladkými dobrotami, netušili sme, čo nás čaká.. Chceli sme našim výhercom dopriať nezabudnuteľný zážitok.. A to sa nám asi aj podarilo.. aj keď nie úplne podľa predstáv..
Zosúladiť 10 ľudí totiž nie je sranda. Najmä ak je v hre aj počasie. A to sa s nami veru nepekne zahralo.. Mali sme vybraný termín, aj náhradný termín, no fotenie sme museli stále posúvať.. Nechceli sme, aby naši výhercovia mrzli, keď sme im vysnívali príjemné jarné slnečné fotenie v rozkvitnutom sade.. Nemohli sme fotiť v daždi alebo tesne po daždi.. No práve takéto predpovede nám vychádzali na naše dohodnuté dni..

A tak sa stalo, že sme naše „jarné“ fotenie posunuli až na koniec júna. Striasli sme zo seba vidinu jesenného fotenia
(pretože dohodnúť v lete 10 prázdninujúcich ľudí je už ozaj skoro nemožné..) a s hláškou „teraz alebo nikdy“ sme išli do toho.. Sad už samozrejme dávno odkvitol, ale ako bonus (či malé odškodné?) sme si mohli pochutnať na šťavnatých čerešniach :).. A naši výhercovia, zaľúbenci Inka a Minko sa nám medzičasom stihli aj zasnúbiť.. No verili by ste :)? (Aj keď ja mám ešte živo v pamäti ich hashtagy pri výhernej fotke #chcemevyhratsutaz #uzsmevyhraliseba :)..)

V deň nášho fotenia asi nebolo ľudí, ktorí by netrpezlivejšie sledovali predpoveď počasia. Slniečko sa s nami však opäť zahralo na schovávačku a pár minút po dokončení rozprávkovej výzdoby zašlo za husté mraky a ten večer sa už viac neukázalo.. Na nálade nám to však neubralo a tak sme dosnívali náš jarný sen do konca.. ♥

A ako si na toto špeciálne fotenie spomínajú Inka s Minkom? Inka: Pre mňa to bolo viacmenej prvé profesionálne fotenie, ak nerátam všetky selfie fotky, kde sa môžem nastylovať zo správneho uhla.. 😀 Priznám sa, že ja som pociťovala nervozitu, a ani to, že sa fotenie stále presúvalo, mi až tak nevadilo, aspoň som získavala čas na psychickú prípravu. Mala som nádhernú dlhú tylovú sukňu, takú, po ktorej túžia všetky princezné, sad bol prekrásne vyzdobený a slinky sa nám zbiehali už len keď sme videli všetky tie sladké dobroty. No ale najskôr prišlo fotenie.. Spočiatku som sa nevedela odviazať, nevedela som čo robiť, ako sa tváriť, ale nakoniec sme sa tak vybláznili, že sme ani nevnímali prítomnosť Katky. A keď sme dostali prvé fotky na ochutnávku, tak som sa už nevedela dočkať ďalších. Pre mňa to bol skvelý zážitok, takže snáď už pri ďalších foteniach budem viac „oťukaná“.. 🙂

Minko: Pre mňa fotenie nebolo až také stresujúce, práve naopak, skôr som sa nevedel už dočkať, kedy s mojou snúbenicou budem mať nádherné fotky s dokonalou výzdobou a s funny partičkou ľudí, ktorí nás obskakovali a snažili sa rozosmiať a usmerniť, aby sme mali krásne fotky. Myslím si, že to vyšlo a som rád, že som v posledný deň, tesne pred uzavretím súťaže presvedčil Inku, aby sme sa odfotili a prihlásili o toto jarné, pre nás prvé spoločné fotenie.

Foto: Katka – Fotky pre Radosť
Výzdoba: Susan and Sis‘ decore
Tortička a koláčiky: Pink Cakery
Jabĺčka a jahody v čokoláde: La Caramela
Sukne: Dadoo.sk
Vešiaky a štipčeky na mieru: Lillya
Vizáž: Lovely look

Mohlo by sa vám pačiť