Domov Ľudia a rozhovory Darujte (si) chvíľku pre seba..

Darujte (si) chvíľku pre seba..

od Katka

Sú dni, ktoré vám zmenia život. Aj keď len trošku, no k lepšiemu. Keď spoznáte skvelých ľudí, nové veci, keď sa zaľúbite a začnete sa správať a vnímať trošku inak.. Našťastie týchto dní môže byť veľa a je len na vás, nakoľko otvoríte vaše srdce. Pre mňa bol jedným z týchto dní určite aj deň fotenia so skvelým kolektívom VH Cosmetics a zoznámenie láska na prvý pohľad/ovoňanie/vyskúšanie s produktami Sanctuary Spa.
Bolo to ešte v októbri. Kráčala som nádhernou jesennou krajinou, s letným číslom magazínu Dream & live pod pazuchou, na vianočné firemné fotenie. V duchu som sa troška bavila na tomto paradoxe, no náhlila som sa, aby som prišla včas. Netušila som, čo ma čaká.. Aj keď, musím priznať, že mám veľké šťastie a vďaka foteniu pre radosť stretávam väčšinou samých príjemných usmievavých ľudí. Vlastne, čo môže byť lepšie, ako keď sa na vás ľudia usmievajú, cítite sa s nimi dobre a ešte vám za to aj platia :D?? Keď ma Katka oslovila, že potrebujú do vianočného katalógu spoločnú foto kolektívu, moc som to neriešila, hneď som prikývla. Na mieste, v predajni VH Cosmetics, ma však čakalo veľké prekvapenie. Privítalo ma ďalšie slniečko ♥!! Pani Zlatka bola priam ukážkovým príkladom slniečka medzi ľuďmi. Už to samo osebe mi spravilo deň :). Taktiež veľmi príjemný zvyšok tímu, s ktorým sme sa trošku vianočne naladili, aj keď v tom čase sa celý predvianočný ošiaľ len pomaličky rozbiehal. Nižšie uvedená spoločná fotka putovala na druhú stránku vianočného katalógu.
Keďže som o kozmetike Sanctuary Spa, ktorej sú exkluzívnym distribútorom pre Slovensko, v tom čase veľa nevedela, s radosťou som si vypočula rozprávanie pani Zlatky a jej dcéry Kristínky. Obe o značke a jej produktoch rozprávali s láskou a hrdosťou v hlase a pri pohľade na všetky krásne flaštičky a darčekové balíčky som tušila, že to bude niečo spešl. Nemýlila som sa.. 😉

Čím je podľa Vás kozmetika Sanctuary Spa výnimočná?

Zlatica: Keďže Sanctuary Spa boli najznámejšie britské kúpele a tieto prípravky boli vyvinuté a používané každý deň v kúpeľoch, ihneď ako ich otvoríte a použijete, skutočne cítite, že sú iné. Majú nielen úžasnú vôňu, bohaté zloženie, vyhladia pokožku a pohladia aj Vašu dušu.
Kristína: Kozmetika Sanctuary Spa je výnimočná, lebo spája v sebe nielen vysoko kvalitné produkty, ale hlavne učí ženy sa zastaviť, oddychovať, zrelaxovať a neriešiť zbytočnosti. Učí nás, ako máme byť milšími samy k sebe a aj k ostatným a ako si máme vychutnať tento daný okamih. Čas plynie rýchlo a preto by sme si mali nájsť pre seba každý deň chvíľku, keď si oddýchneme, zrelaxujeme a spravíme si radosť nejakou maličkosťou. Ja osobne si rada každý deň doprajem okrem kvalitnej kozmetiky aj dobrú kávu a prechádzku v prírode s mojou maltezáčkou Lily 🙂

Aký je váš obľúbený produkt a čo by ste odporučili ako darček?

Zlatica: Používam zo Sanctuary Spa veľmi veľa výrobkov, ale ak by som si mala vybrať iba 1, je to Tajomstvo terapeutov – omladzujúci pleťový olej. Je 100% prírodný a každé ráno si ním urobím ľahkú masáž. Ružový a šípkový olej nielen vyhladzujú pokožku a vrásky, ale aj nádherne voňajú. Už viem prečo ho milujú mnohé svetové celebrity. Ako darček odporúčam všetky naše darčekové dózy a kazety, pretože okrem spa kozmetiky majú aj úžasné poslanie, ktoré nesú priamo v názve napr. „Prekypujte šťastím“„Prekypujte láskou“„Dóza pre šťastie – Be Happy Tin“ alebo krásna taštička „Escape and Let Go“ – Uniknite od problémov a hoďte starosti za hlavu.
Kristína: Môj obľubený produkt je 5 – minútová detoxikačná maska na pleť pri ktorej si nielen oddýchnem, vďaka jej hrejivému efektu, ale naviac mi krásne a do hĺbky vyčistí pleť, nakoľko obsahuje hlinu kaolín a čierne drevené uhlie. Vrelo odporúčam všetkým! Je skvelá v tom, že čistí ale nevysušuje. Osobne nemám rada ten pocit, keď ma maska začne tak sťahovať, že sa neviem dočkať, kedy si ju zmyjem. Táto je v tom iná a mne nadmieru vyhovuje! 🙂

Keď som sa prechádzala popri poličkách s farebnými krabičkami a fľastičkami, cítila som sa ako malé dieťa v cukrárni a od jednej časti som doslova nemohla odtrhnúť zrak! Darčekové balíčky v ružovej a oranžovej farbe, zdobené motýlikmi, kvietkami a vtáčikmi. Hotová pastva pre oči! Nečudo, že Sanctuary Spa je jednotkou v darčekových setoch v Británii. Konkrétne tieto darčekové balíčky sú ilustrované americkým maliarom Frederickom Wimsettom exkluzívne pre túto značku a sú absolútne neodolateľné.. ♥

Veľmi sa mi páči posolstvo tejto značky, ktoré je viac či menej nápadne premietnuté do každého produktu.. Napr. aj na etikete sprchovacieho gélu, ktorý som začala používať ako prvý, som našla napísané:
„Whether it’s 30 seconds or 30 minutes simply take a breath & enjoy your sanctuary.“  ♥ No a táto darčeková dóza to priam kričala do sveta :)! Pekne biele na ružovom, na vrchnáku stálo:
DON’T worry about…

  • Deep cleaning the house
  • Always finishing your to-do list
  • Getting behind on the washing
  • Catching up with all your friends this week
  • Being the best at everything
  • Saving the world

DO WORRY ABOUT TAKING AN HOUR JUST FOR YOU
(it will NOT cause the collapse of civilisation as we know it)

#LetGo Všetci to dobre vieme (aj keď často sa tým neriadime), no niekedy to naozaj potrebujeme vidieť napísané a mať na očiach a na mysli častejšie..

Nájsť si tú chvíľku pre seba, zhlboka sa nadýchnuť, vychutnať si všetko, čo nám daný moment prináša.. a hodiť starosti za hlavu.. nielen na Vianoce.. 

Učarovali mi všetky darčekové balenia, no v deň nášho fotenia som si s poskakujúcim srdiečkom niesla domov (okrem príjemných pocitov) toto krásne darčekové balenie Srdce z lásky. Už samotný akt otvárania balíčka bol zážitkom! (Kto sleduje moje instastories, videl to v priamom prenose ;)..) Po otvorení ma milo prekvapil krásny kvietkovaný papier a nádherná vôňa, ktorá sa začala šíriť všade navôkol. (Aj keď sú všetky produkty v používaní, doteraz si do tohto srdiečka odkladám nastrihané stužky na balenie výtlačkov Dream & live magazínu, ktoré odtiaľ vždy vyťahujem príjemne navoňané ;)..)

Vnútri boli ukryté tieto produkty (poradie zľava):

  • Krémová pena do kúpeľa Kolekcia Core
  • Telové mlieko Biela Ľalia a Damascénska ruža
  • Sprchovací gél Biela Ľalia a Damascénska ruža
  • Peelingový sprchovací gél Biela Ľalia a Damascénska ruža
  • Hydratačný čistiaci gél
  • 5-minutová termálna detoxikačná maska
  • Zamatový krém na ruky

A ako bonus „do not disturb“ ceduľka na dvere kúpeľne s textom:
Please do not disturb
UNLESS YOU’RE…

  • Bringing me a slice of cake
  • Telling me you’ve done the washing up
  • Offering me a glass of fizz
  • Letting me know that dinner is ready
  • Telling me I can stay in here a bit longer

No nie je to úplne perfektné ;)?!?
Hneď ten večer som neodolala a musela som vyskúšať ružový sprchovací gél s hydratačnými perličkami a bledučko ružové telové mlieko a nechala sa uniesť do voňavej záhrady plnenej bielych ľalií a damascénskych ruží.. ♥ Nebudem vôbec preháňať, keď napíšem, že to bol zážitok :)! Zistila som, že je veľmi jednoduché prejsť na Sanctuary Spa vieru.. nechať sa rozmaznávať ich produktami.. užívať si krásne vône a chvíľku pre seba.. Či už je to 30 sekúnd alebo 30 minút.. No poviem vám, že pri 30 sekundách to nikdy nezostane 😀

Koncom októbra sme oslavovali mamine okrúhle narodeniny a presne som vedela, čo bude jedným z darčekov –
Be Happy darčeková dóza so srdiečkami v jej obľúbenej oranžovej farbe, spolu so ikonickou sviečkou Get cosy and let go.

Od októbra sú to už skoro 2 mesiace, čo denno denne používam značku Sanctuary Spa a môžem preto s čistým svedomím vyhlásiť, že som s ňou nadmieru spokojná. Od kvalitného prírodného zloženia, príjemne hustej konzistencie, cez prekrásne vône, blahodárne účinky na pokožku až po vyšperkovaný dizajn darčekových balení. Či tieto výnimočné produkty darujete sebe alebo ľuďom, na ktorých vám záleží, venujete kvalitnú chvíľku pre seba spolu s esenciou šťastia a bezstarostnosti.. ♥

Mohlo by sa vám pačiť