Domov Backstage stories Inšpirácie od Danyela art..

Inšpirácie od Danyela art..

od Katka

Veselú „rozprávkovú“ tvorbu Daniely Pavlíkovej a.k.a. Danyela art obdivujem už dlhší čas.. Rovnako aj jej pracovný stolík, ktorý zdobia veselé hrnčeky, kresby v rámikoch či nové náčrty.. Chcela som ju osloviť už dávnejšie, no tá správna chvíľa nastala, až keď som plánovala články do nového čísla Dream & live magazine.. Daniela s radosťou prijala pozvanie byť súčasťou inšpiratívnych článkov a príbehov o splnených snoch a ja som zas veľmi rada prijala jej pozvanie na miesto, v ktorom sa ukrýva jej čarovná dielňa milých dievčenských postavičiek.

Posledná letná kolekcia Danyela art nesie názov Gelato collection a tak sa aj naše stretnutie začalo a končilo zmrzlinou :D. Najprv ma Daniela pohostila domácou zmrzlinou v kávovej šáločke, potom sme fotili a na záver sme skončili v meste, pri jej obľúbenej zmrzlinárni. A ako čerešničku na torte sme ešte prepašovali zmrzlinu a nanuk z gelato kolekcie aj do jednej fotky.. 😉

Článok s Danyela art je ako stvorený pre všetky (budúce) girlbosses. Daniela otvorene hovorí o tom, aký je skutočný život girlboss, ktorá si robí, čo ju baví (a živí ju to). Predstavuje svoj pohľad na svet a radí, ako ísť za svojím snom.. 
Nenechajte si to ujsť v novom čísle Dream & live magazine.. 

Objednajte si svoj voňavý výtlačok hneď a ušetríte! Píšte na: katka@www.dreamandlive.sk ♥
Ak chcete byť medzi prvými, čo sa dozvedia viac o článkoch a exkluzívnej možnosti objednať si Dream & live magazine za zvýhodnenú cenu, prihláste sa tu..

Buďte medzi prvými, ktorí budú vedieť o nových článkoch a skvelých akciách či súťažiach

 

Mohlo by sa vám pačiť