Domov Móda Pink October..

Pink October..

od Katka

Kým september bol plný práce a finišovania okolo Dream & live magazínu, október bol plný očakávaní samotných výtlačkov a vzápätí pozitívnych reakcií na ne.. ♥ A ružovej!

Leto sa preklopilo do jesene, miestami skoro až do zimy, no ja som si – pre mňa kedysi farbu jari – ružovú preniesla cez leto aj do chladnejších dní a tešila som z jej prítomnosti vo forme kabátov a kabeliek 🙂 K trenčkotu a koženkovej bunde pribudla ružová bombera, s ktorou sa oveľa príjemnejšie zdolávali aj nápory chladného vetra. Slnečných dní bolo akosi pomenej, no také to iné slniečko som čerpala práve zo stretnutí s ľuďmi, ktorým som odovzdávala ich výtlačky a tešila som sa z ich rozžiarených tvárí a úsmevov pri prvom listovaní.. ♥ Po dlhom čase sme sa chystali na svadbu len ako hostia (nie ako fotografi) a ja som sa strašne tešila, že sa konečne budem môcť pekne vyobliekať a upraviť.. Keďže za posledné dni som na seba väčšinou hodila boyfriendy, tenisky a niekam utekala, bola krásna kvetovaná sukňa vééľmi príjemnou zmenou.
Bledomodré lodičky tak trochu rebelsky z džínsoviny, láska na prvý pohľad, boli jasnou voľbou, no hľadala som vhodný top k sukni na svadbu. Našla som ho na ružových nákupoch v Lindexe s Peťkou.
Pri príležitosti #pinkoctober na podporu boja proti rakovine Lindex uviedol #pinkcollection, z ktorej 10% išlo práve na výskum rakoviny prsníka, rovnako ako aj celý zisk z predaja nádherného ružového náramku s mašličkou, ktorému sme s Peťkou nemohli odolať. A práve vtedy tam.. medzi ružovou kolekciou, ktorá pomáhala, som objavila moju najkrajšiu blúzku ♥ Jemnučkú, padavú, s mašličkami na rukávoch, bledunko ružovej farby.. Trošku som váhala, či sa bude k sukni hodiť, no keď som ju mala doma, zistila som, že je perfektná a keď som ju mala na sebe, cítila som sa úžasne.. Neviem, ako je možné, že farba a materiál dokáže úplne roznežnieť dušu a spraviť náladu, ale fungovalo to neuveriteľne ♥♥♥

Jesenný svadobnohosťovský outfit som ukončila ružovým trenčkotom a bonbónikom na záver bola moja obľúbená magentová kabelka zladená s nechtami 🙂 Tominovi sme kúpili prvého motýlika a konečne som mala pocit, že sme na svadbe zladení ako pár :)! O krásnu vizáž sa mi postarala šikovná Martinka a prvýkrát som sa dala ukecať na výrazný rúž (ja, čo na perách nič neznesiem :D!). Prvýkrát som taktiež absolvovala svadbu v dóme svätého Martina (nádhera!) a jazdu vláčikom po Bratislave na miesto hostiny, kde nás čakal krásny výhľad na západ slnka.. ♥

Blúzka: Lindex (Pink Collection)
Sukňa: Chicwish
Lodičky: Mohito
Kabelka: Coccinelle
Trenčkot: Montego (Peek & Cloppenburg)
Vizáž: Martina Style

Mohlo by sa vám pačiť