Domov Giveaway Sunshine & positive vibes forever.. giveaway

Sunshine & positive vibes forever.. giveaway

od Katka

„Zásobáreň slniečka a pozitívnej energie.“ To bolo prvé, čo mi napadlo pri pohľade na kopy časopisov s prežiarenou titulkou.. Svietila aj keď bolo zamračené a rozžiarila všetky tváre ľudí, ktorí ju chytili do rúk. A presne toto sme chceli.. ♥ A presne o toto sa s vami teraz chceme podeliť..

Posledné dni sa cítim tak trošku ako pred Vianocami, lebo každý deň pre vás s láskou balím(e) výtlačky Dream & live magazine (a to je vždy jedna z mojich najobľúbenejších aktivít, okrem ochutnávania sviatočných dobrôt ;)..). Najkrajšou odmenou sú pre mňa rozžiarené úsmevy ľudí, ktorým odovzdávam výtlačky osobne (niekoľko foto nájdete na facebooku) a obrovskú radosť mi tiež robia všetky vaše fotky a milé správy. ♥ Pokračujte prosím, vždy mi to spraví deň ;)!

Ale späť k našej giveaway. Keďže jeseň je už v plnom prúde a počasie nie je práve najkrajšie, je o to dôležitejšie zachovať si svoje vnútorné slniečko.. A práve s týmto vám môže pomôcť najnovšie číslo Dream & live magazine, s podtitulom Summer vibes forever a.k.a. Sunshine and positive vibes forever 😉

Postup:

1. Dáte lajk na príspevok so súťažnou fotkou na facebooku.
2. Do komentára nám napíšete, prečo by ste chceli magazín vyhrať alebo komu by ste ním chceli spraviť radosť.
3. Traja z Vás vyhrajú slniečkové čislo Dream & live magazine!

Ak sa Vám myšlienka Dream & live magazine páči, budeme radi, ak budete túto giveaway zdieľať aj s Vašimi priateľmi. 🙂

Zapojiť sa môžete do nedele 23.10. do polnoci. Výhercov vyhlásime na facebooku pondelok 24.10. :)!

Mohlo by sa vám pačiť