Domov Backstage stories Dolly suknička je vždy dobrý nápad..

Dolly suknička je vždy dobrý nápad..

od Katka

Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden zázračný svadobný salón a tam sa plnili všetky dievčenské sny.. 🙂 Aj takto by sa mohlo začať rozprávanie o Veronikinom salóne Wedding Avenue v Bratislave. Zavítala som sem, paradoxne, až po svadbe, možno tak trochu riadením osudu :).. (o tom však niekedy inokedy..) a keďže som na krku nemala žiaden predsvadobný stres, mohla som atmosféru v salóne vnímať nezaujato a z nadhľadu.. 

Okrem toho, že je salón krásny, Veronika milá, ochotná, vždy vie poradiť a skvelo sa s ňou dá pokecať :), na mňa Wedding avenue od začiatku pôsobilo ako príjemné miestečko, kde sa doslova plnia dievčenské sny.. Viete, to tradičné parádenie, skúšanie krásnych šiat, doplnkov.. Miesto, kde sa čas na chvíľu zastaví a vy sa takmer môžete dotknúť toho vysneného, rozprávkového sveta.. miesto, kde sa z každej jednej môže stať princezná :)..

No a čerešničkou na torte sú v tomto salóne dolly sukne ;)! Úžasné, veselé, hravé, farebné.. kto by ich nemiloval :)?!? Väčšina z nás má svadbu v priemere jedenkrát za život :), no cítiť sa výnimočne a zažiariť chceme aj inokedy.. Na oslavách a rôznych akciách, na Vianoce, na Valentína, v divadle, ako hosť na svadbe, na výročie, na narodeniny.. „či v hocijaký iný dolly deň“ – ako sa píše na stránke výrobcu :).. Po krásnych farbách a príjemnom materiáli Vás dolly sukničky dostanú svojou hravosťou, ktorej sa jednoducho nedá odolať.. Je jedno, či zvolíte outfit, ktorý bude jemný, nežný a romantický, tradičný „casual“ akoby sa nič nedialo 🙂 alebo budete chcieť zvádzať a pôsobiť sexi a „šik“..  vždy sa vo Vás ohlási to malé dievčatko, ktoré sa bude chcieť krútiť, točiť a tancovať :)..  Dolly sukničky totiž v sebe majú príchuť splneného detského sna.. možno preto ich tak milujeme a s úsmevom si užívame tento pocit znova a znova.. zakaždým ako si oblečieme tú svoju.. 🙂

Nápad na valentínske fotenie som dostala ešte v decembri, cestou zo salónu, pár minút po zakúpení mojej „very first“ dolly sukničky :).. Keď som došla domov a obliekla som si ju, bola som už presvedčená, že jednoducho musím nafotiť sériu s dolly sukňami, aby som TO, čo sa v nich skrýva, mohla posunúť ďalej.. Na konci januára som prišla s návrhom konceptu na fotenie, ktorý sme s Veronikou doladili do finálnej podoby a prvú februárovú nedeľu sme fotili.

Pre mňa sa tak naozaj začal rok 2014 podľa mojich predstáv a opäť som sa dostala o niečo bližšie k splneniu svojich snov a odškrtla som si ďalšiu položku v to do liste ;).. Dlho som rozmýšľala, ako popísať našu hlavnú myšlienku a celý koncept, no prišla som na to, že to ani nie je potrebné :).. Myslím, že to, čo sme svetu chceli odkázať, sa nám podarilo prepašovať do fotiek a v niektorých je možno aj niečo navyše.. takže ich radšej nechám hovoriť za seba..

Barča – naša modelka a tanečníčka 🙂 Keď ma Veronika oslovila, či by som nebola ochotná zahrať sa na modelku a nafotiť pre ňu fotky v jej krásnych Dolly sukničkách, ktoré už dlhšie obdivujem na jej FB stránke, neváhala som ani chvíľu! Ja, podobne ako asi veľa jej kamarátok a známych, som už dávnejšie rozmýšľala, ako by na mne asi vyzeral tento extravagantný kúsok oblečenia, no neodvážila som sa ho ísť vyskúšať.. Dnes som rada, že práve nedávne fotenie mi dalo príležitosť vyskúšať Dolly sukne z Veronikinho salónu a tak trochu podľahnúť Dolly mánii :). Je to veľmi pekné, dievčenské a cítila som sa v sukni tak trochu ako princezná :). Fotenie bolo veľmi príjemné, zábavné a som rada, že som mohla spoznať, ako sa Veronika vyjadrila o Katke, veľmi šikovnú a talentovanú fotografku. Teším sa, že sa Katkin a Veronikin spoločný koncept naplnil, že som mohla byť jeho súčasťou a výsledkom je fotopríbeh, ktorý verím, že osloví priateľov a budúcich zákazníkov.”

 

Veronika – majiteľka salónu Wedding Avenue a fanúšička dolly sukní 🙂
Dolly sukničky, to je láska na prvý pohľad a myslím, že to cítiť aj z fotenia, ktoré sme pre vás pripravili. Som veľmi rada, že šikovná fotografka Katka zachytila tú jemnosť a dievčenskosť, ktoré sukničky vyžarujú a naša modelka Barborka k tomu dodala svoj očarujúci úsmev.
Pre malé aj veľké, Dolly suknička vás očarí :)!

 

Mohlo by sa vám pačiť