Domov Season's favorites Season’s favorites – winter 2015/2016

Season’s favorites – winter 2015/2016

od Katka

Aj keď myšlienkami som už v jari a v spomienkach momentálne najradšej odbieham k minuloročnej jari v Paríži (chystá sa príspevok!), teploty sú väčšinou zimné a ja stále využívam svoje zimné season’s favorites.. A tak mi nedá o nich nenapísať.. 🙂

1. Sukňa zo Zary. Momentálne moja najnosenejšia sukňa :). Najradšej by som stále nosila tie krásne tylové sukne, no keďže moc nechcem pútať pozornosť a vytŕčať, zvolila som túto nenápadnejšiu a praktickejšiu verziu.. 🙂 Ideálna na každodenné nosenie, na romantický obed, večeru či pobyt a kľudne aj do divadla ;).
2. Kotníkové čižmičky zo Salamandra. Moje prvé kotníkové! A s opätkom :)! Pre mňa čistá láska na prvý pohľad. Opätky síce nie sú pre mňa každodenná záležitosť, no v týchto si to zakaždým vychutnávam!
3. Kabát z Marks & Spencer. Už druhý rok túžim po bledomodrom alebo bledoružovom kabáte.. Nevydalo.. No s maminou sme objavili tento, posledný kus, ešte pred Vianocami.  Obyčajne posledné kusy s nedôverou obchádzam, dala som sa však ukecať a som vééľmi spokojná! Sivo-modro-čierna kombinácia farieb je úplne top!
4. Obrovský šál / „deka“ zo Stradivarius. Moj prvý mega šál, s ktorým som mega spokojná :)! A opäť tie super odtiene – sivomodrej-modrej.. hmm..
5. Chai latte. Konečne si toto sladko-koreneno-napenené potešenie vieme dopriať aj doma! A pravidelne! Najviac milujeme zelený (so zeleným čajom, ktorý síce necítite, no máte z toho lepší pocit ;)..) a žltý (vanilkový, sladučký, mňáám!)
6. Sladko-slané oriešky z Lidla. Toto je už moja staršia obľúbená záležitosť, no ešte som to tu nespomínala a za zimu tých vrecúšok minieme kvantá :).. Objavila som ich už dávno.. Kukám na to – med & soľ. Hmm, aké to môže byť? Vyskúšame! Láska na prvé zahryznutie :)! Najradšej mám kešu, hlavne tie extra obalené. Tie vyjedám ako prvé ;)..
7. Love story by Chloe. Žiadna novinka, dostala som ju na Vianoce ešte minulý rok, no používam ju hlavne v zime. Na jar ulietavam na vôňach z L´Occitane, ktoré to so mnou ťahajú až do jesene, kedy opäť presedlávam na moju zimnú obľúbenú Love story :)..
Aké boli (resp. ešte stále sú) VAŠE zimné season’s favorites :)?

Mohlo by sa vám pačiť