Domov Dobro, pomoc a nádej Dobro, pomoc a nádej..

Dobro, pomoc a nádej..

od Katka

Možno si spomínate na jar a moje kresbičky pre radosť.. 🙂 Dnes by som vám chcela ukázať, ako dopadla jedna z nich. ♥
Ako som písala v tomto článku, nápad na nakreslenie snežienkovej víly prišiel krátko po prvej, jarnej ružovej kresbičke a po našom nadačnom stretnutí.

Veľmi som sa z nej tešila, lebo aj keď nebola dokonalá, bola zobrazením dobra a pomoci a hneď si získala srdcia členov Nadácie.. 

A tak, keď sme sa rozhodovali, aký motív dať na zrkadielka, kúpou ktorých budú môcť ľudia prispieť Nadácii na rôznych akciách, ocitla sa tam aj táto moja kresbička..  S veľkou inšpiráciou a pomocou od Katky – Vanilkový kaktus design tak mohli vzniknúť tieto rozkošné zrkadielka. 
 
Myslím, že je to veľmi milá drobnosť, ktorá symbolicky spája všetkých dobrých ľudí so srdcom na správnom mieste.. 

Najbližšie sa k nim môžete pripojiť aj vy, na dlhodobo najobľúbenejšej „kolesovej“ akcii Na kolesách proti rakovine v Smoleniciach..
Informácie o tejto akcii ako aj o ďalších plánovaných podujatiach nájdete na www.nvr.sk.

Ešte v jednej peknej dobrej veci mám trošku prsty.. 🙂 Na jar sme sa s Baškou z Jemnô.sk dohodli na spolupráci pre Nadáciu Výskum rakoviny.

Toto je oficiálne najkrajšia a najlepšia sviečka na svete ♥! Je zdravá, vyrobená ručne a s láskou, zo sójového vosku a 100% prírodných silíc, vonia po vanilke s prímesou citrusov, volá sa NÁDEJ a teraz pomáha Nadácii Výskum rakoviny ♥! Pomôcť nikdy nebolo príjemnejšie.. Stačí, keď urobíte radosť sebe alebo niekomu blízkemu.. Nezabúdajte, že aj vaša pomoc znamená nádej..

Kúpiť si ju môžete napr. aj túto nedeľu v Smoleniciach alebo priamo v eshope www.jemno.sk. Z každej predanej sviečky poputuje 5 Eur Nadácii. Ďakujeme Baške z Jemnô.sk za tento krásny projekt ♥

Kresbička pre radosť: Katka – Dream & live
Grafická úprava zrkadielka: Vanilkový kaktus
Sviečka Nádej: Jemnô.sk
Nadácia Výskum rakoviny: www.nvr.sk


Súvisiace články:

Kresbičky pre radosť..
O malom zelenom srdiečku (o ktorom ešte budete veľa počuť)..

 

Mohlo by sa vám pačiť