Domov Backstage stories Sny.. z lásky utkané..

Sny.. z lásky utkané..

od Katka

Je to tu zas, priatelia! Máme titulku a nové číslo magazínu na obzore!!! S jednou „malou“ zmenou.. tentokrát nám ho môžete pomôcť uviesť do života aj VY ♥♥♥!

Už po štvrtýkrát s láskou pripravujeme časopis plný krásnych fotiek a splnených snov pod názvom Dream & live. (Prvé dve „zahrievacie“ čísla si viete pozrieť online tu & tu a pri treťom sme skúsili ísť do tlače – a verte mi, nie je to ľahká, ani lacná záležitosť..) Pracujeme na ňom dve –  ja spolu s grafičkou Katkou, vo voľných chvíľach, väčšinou po nociach či víkendoch, popri ostatnej práci a ďalších našich projektoch. S jazykovou korektúrou nám ešte pomáha kamarátka Evka. Keďže chceme odvádzať kvalitnú prácu a pripravovať hodnotný obsah, príprave magazínu venujeme množstvo energie a času a jeho hodnota je nevyčísliteľná. Robíme to všetko zadarmo, keďže momentálne magazín funguje bez platenej reklamy či sponzorov. Na to, aby sa krásne a kvalitné výtlačky mohli dostať medzi ľudí a predávať za rozumnú cenu, je potrebné vytlačiť najmenej 1000 kusov. Pri viac ako 150 stranách, na kvalitnom kriedovom papieri, sa ceny tlače pre bežného človeka šplhajú do astronomických výšok. Preto sme sa rozhodli skúsiť to tentokrát inak.. Tak, aby ste nám mohli pomôcť práve VY a aby sme spoločnými silami mohli uviesť nové číslo Dream & live magazínu do života. Preto sme sa rozhodli tento náš srdcový projekt zdieľať na Hithit-e. Podporiť nás môžete tu.

Naším cieľom je dostať Dream & live magazine medzi vás. Ľudí, ktorí chcú od života viac, chcú byť šťastní, robiť, čo ich baví a plniť si svoje sny. V našich predstavách vás vidíme, ako po magazíne s úsmevom siahate vždy, keď sa chcete cítiť príjemne, pohodovo, a zároveň motivovane.

Nové číslo nesie podtitul „Sny… z lásky utkané“ a hlavnou témou je láska, ktorá pomáha plniť sny. Či už je to láska medzi partnermi, mamou a dcérou, láska k životu, k pekným veciam a šatom, levanduli, cestovaniu, krásnej výzdobe, ilustráciám, písaniu či tvoreniu.. je to láska, ktorá týmto ľuďom plní ich sny a ktorá spája všetky články do celku plného pozitívnej energie. V tomto čísle nájdete aj niekoľko inšpirácií do bytu a taktiež tipy na nezabudnuteľné dovolenky snov.. 😉 Sledujte nás, postupne odhalíme viac..


Súvisiace články:

Príbeh jedného časopisu..
Ako malé krôčiky spravia veľký (k)rok.. II

Mohlo by sa vám pačiť