Domov Giveaway Oslavujte s nami! Snívajte a vyhrajte ;)!

Oslavujte s nami! Snívajte a vyhrajte ;)!

od Katka

Mám na vás jednu prosbu.. Berte to ako narodeninový darček pre mňa.. 😉 Na chvíľku sa zastavte a porozmýšľajte nad tým, čo by ste chceli.. Po čom potajomky túžite.. kam vám myšlienky odbiehaju aj samé, keď ich chvíľu nestrážite..

Máte to? Vidíte sa ako to dosahujete, ako to pevne držíte v rukách? Či sa vo svojich predstavách len márne naťahujete a ono to pre vami stále uteká ďalej a ďalej..? Vžite sa na chvíľku (a kľudne aj dlhšie a častokrát)  do role víťaza, ktorý svoj cieľ už dosiahol.. Precíťte tú radosť, tú hrdosť, tú krásne pokojnú spokojnosť.. A predstavte si, ako niekomu rozprávate, čo všetko ste museli urobiť a prekonať, aby ste svoj sen dosiahli..

Určite to viete.. alebo aspoň tušíte a v hlave máte pripravený dlhočizný zoznam toho, čo vás na tej ceste čaká a neminie.. Sú na ňom položky, ktoré vám naháňajú strach.. úlohy, ktoré vás nútia vykročiť zo svojej komfortnej zóny.. Je to zoznam, ktorý radi odkladáte na neurčito.. Keď príde ten správny čas.. keď budete mať tú správnu náladu.. keď nebudete mat toľko roboty..

Začnite dnes.. hneď teraz.. napríklad našou narodeninovou súťažou.. 😉

Podmienky súťaže:

1. Dajte lajk na príspevok so súťažnou fotkou na facebooku.
2. Do komentára napíšte, aký sen si momentálne plníte (príp. v blízkej budúcnosti budete) alebo o čom/o kom by ste si chceli prečítať v ďalších číslach Dream & live magazínu..
3. Sedem z Vás vyhrá slniečkové letné čislo Dream & live magazine!

BONUS #1: Ak v komentári označíte niekoho, o kom viete, že sa mu magazín bude páčiť, v prípade výhry dostanete časopis obaja :)!

BONUS #2: Ak sa vás do súťaže zapojí viac ako 100, vyberieme súťažiaceho s najzaujímavejšou odpoveďou, ktorý od nás získa fotenie pre radosť:)!!!*

Zapojiť sa môžete do 30.6. do polnoci. Výhercov vyhlásime na facebooku 1.7. :)!

Vyskočte do leta tou správnou nohou ;)!

*Fotenie sa uskutoční v mesiacoch júl/august, v okolí Bratislavy. Doprava na fotenie je v réžii výhercov. Výherca súhlasí so zverejnením fotografií na blogu/na sociálnych sieťach.

Súvisiace články:

Summer vibes forever..
Cover girl.. who believes in pink..
Príbeh jedného časopisu..

Mohlo by sa vám pačiť